U trendu

Zašto se muškarci boje mentalno jakih žena?

Koliko je tačan taj stereotip da se muškarci boje jakih žena?
Šta je uopšte „jaka žena“? (mekflaj)

 • Jak muškarac može da prati jaku ženu i da mu ne proradi sujeta, da mu ego ne bude ugrožen… (Night)
 • Kojih „jakih“ žena? (Redmond)
 • Samostalnih, koje mogu da iznesu potrebe i mišljenja u svakom trenutku – onih koje ne vole da mole, koje ne stavljaju doope pod kiriju itd. Ne verujem da misle na one koje cepaju drva i nose džakove.  (Night)
 • Da ako je stokilašica. (georgejune)
 • Ako je jača, nije brža! Pokatkad repetiram, pa ulazim u dijalog… (Grof Vronski)
 • Boje se, naravno. Pa nađu neke njanjavice koje im govore da su lijepi, bogati i sposobni. Samostalne žene uvijek loše prođu sa muškarcima jer ne znaju da se prodaju i uvale i ne mogu da žmire na muške nedostatke. A današnji muškarci – no comment! (mizaca)

Napišite i vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

4 komentara
 1. bg

  Ne plasim se nikakvih zena nit mi trebaju jake. Treba mi zenstvena a to se izgubilo u teznjama da budu samo jake,samo svoje..pa budite takve.

 2. Ljiljana

  Andrej svidja mi se tvoje mislje samo se neslazem time da oblacenje nema nista sa godinama, nego ukusu i stlu. Neverujem zato sto sve zavisi od situacije i znati se obuci po prilici😊

 3. ANDREJ

  Muskarci se plase mentalno jakih zena.To je apsolutno tacno.Ali zasto se plase ? pa zato,sto je ogromna vecina muskaraca,mentalno nedozrela.Samo inteligentan i mentalno jak muskarac zna,kako je divno ziveti sa mentalno jakom i pametnom zenskom osobom.Na veliku zalost roditelja koji imaju cerke,danas je upoznati normalnog, makar i prosecno pametnog mladica,kao dobiti premiju n a nekoj lutriji.!!! Muskarci su u globalu postali mentalno toliko nezreli,sto se moze videti cak i po nacinu na koji se oblace.Danas mozete sresti na ulicama beograda,coveka koji je presao trideset petu godinu zivota,da se oblaci kao petnaestogodisnjak.!!!

  1. Ljiljana

   Andrej svidja mi se tvoje mislje samo se neslazem time da oblacenje nema nista sa godinama, nego ukusu i stlu. Neverujem zato sto sve zavisi od situacije i znati se obuci po prilici😊

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike