U trendu

Žene ovo mrze: Stvari koje svi muškarci pod hitno treba da prestanu da rade

Kažu da savršenog muškarca čine dela, a neke stvari koje radite, svesno ili nesvesno, mogu samo da pokažu da ste na nivou tinejdžera i da još niste pravi muškarac.

Smatramo da se muškarci moraju ponašati džentlmenski ili barem šmekerski i da treba pod hitno da prestanu s određenim stvarima kojima stavljaju muški rod na loš glas.

Ako želite da osvojite ženska srca i poštovanje svih vaših prijatelja, onda momentalno prestanite sa ovim stvarima:

Selfiji u teretani

Ništa nije gore od pozera u teretanama. Niste otišli u teretanu da se slikate, već da vežbate, zbog toga bacite telefon i tegove u ruke.

Slanje intimnih fotografija

Ako i vi volite da šaljete intimne fotografije, a da vam to niko nije tražio, onda je moguće da imate ozbiljan problem. Mnogi muškarci misle da će ovako osvojiti ženska srca, ali uvek se desi suprotno, pa dame misle da su takvi muškarci kompletni idioti.

Škrtice

Nije potrebno da svaki put ostavljate bakšiše i da trošite nekoliko hiljada, ali ne bežite od povremenih plaćanja računa. Častite društvo, barem ono omiljeno i obavezno povedite lepšu polovinu na neke lepe kolače ili sladoled.

Laganje

Možda su sitne laži bile opravdane u osnovnoj školi, ali kao zreo muškarac ne bi trebalo da imate potrebu da lažete. Pravi muškarac prihvata sve situacije i suočava se sa svojim problemima, a laganje je samo kukavičko bežanje od toga.

Muvanje preko društvenih mreža

I ovo je možda bilo zanimljivo u srednjoškolskom periodu, ali kao zreo muškarac morate poraditi na direktnom pristupu i razgovoru. Ozbiljnije i zrelije žene sigurno nećete naći na društvenim mrežama.

Dobacivanje

Još jedan ružan manir koji vas nigde dobro neće dovesti. Verovatno niko nikada nije uspeo da obori ženu s nogu dobacivanjem, pa zbog toga ovo morate pod hitno prestati da radite.

Hvalisanje

Koga je zapravo briga koji automobil vozite ili u kolikom stanu živite? Te stvari zadržite za sebe, jer ćete tako samo nervirati druge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar