U trendu

Zreli muškarci ne rade ovih 13 stvari, zbog čega ih žene obožavaju

U današnje vrijeme vrlo je teško pronaći zrelog muškarca pa žene kada ga pronađu ne žele nikad da ga izgube. Ove karakteristike opisuju muževnog muškarca kojeg želi svaka žena

1. Ne dopuštaju da ih strah spreči u dolasku do cilja i lične sreće – Bez obzira radi li se o strahu od neuspeha, odbacivanja ili kritike, pravog muškarca to neće zaustaviti na putu kojim je odlučio da krene. On ne želi živeti u strahu i sam sebe kočiti u pokušajima da ostvari ono što želi.

2. Ne rade stvari samo da bi zadovoljili druge – Mlađi muškarci često znaju raditi nešto kako bi impresionirali devojku, šefa, prijatelje… Ali, zreli muškarac nema potrebu da menja svoje stavove zbog drugih niti tuđe mišljenje može upravljati njihovim odlukama.  Drugi ih zbog toga i te kako poštuju.

3. Ne maštaju o savršenoj ženi, bez mana – Mnoge veze se raspadaju zbog idealiziranog poimanja partnera i kasnijeg razočaranja. Zreli muškarci ne žele živeti u svetu svoje vlastite fantazije i očekivati kako će žena biti upravo onakvom kako su oni to zamislili.

4. Ne daju se zbuniti od onoga što im partnerka kaže ili napravi – Svesni su kako su muškarci i žene različiti, ne gledaju jednako na neke stvari, imaju različite prioritete i reakcije, i to prihvataju.

5. Nisu zlopamtila – Zreli muškarci znaju kako držanje ljutnje i zameranja u sebi može biti štetno za njih same kao i za ljude oko njih, izjedati ih iznutra. Kada oni prihvate izvinjenje, to zaista i misle tako.

6. Nisu nesigurni u sebe zbog fizičkog izgleda – Oni su sigurni u sebe i znaju kako fizički izgled ne sme da bude prioritet u životu već karakter čoveka. Njima nije problem eksperimentisati s modom i svojim izgledom uopšte, a na negativne komentare se ne obaziru.

7. Ne separišu se od porodice i prijatelja – bez obzira na sve – Što su stariji, sve više su svesni važnosti porodice i prijatelja, i ne žele da ih životni putevi odvoje od ljudi koje vole. Cene kvalitetno provedeno vreme s njima.

8. Ne dozvoljavaju bilo kome da ih maltretira i ponižava – Zreli muškarci su sigurni u sebe, poštuju se i sposobni su da se kontrolišu kako treba. Ako neko pokuša da ih maltretira, iz njih će izleteti snažna dominantna energija kojom će takvima dati do znanja da su se namerili na krivu osobu.

9. Ne beže od izazova u životu – Kada se suoče s izazovom, oni ne beže već pokušavaju sve da pronađu pravo rešenje. Čak su skloni da umiruju druge oko sebe i da im budu im potpora da ni oni ne odustanu.

10. Na posao koji rade ne gledaju kao na nešto dosadno što su prisiljeni da trpe – Oni daju sve od sebe na svom poslu jer ne mogu stvari raditi polovično – ili rade, ili ne.

11. Ne boje se da donose teške odluke i nešto preduzmu – Ne strahuju od donošenja odluka i određenih poteza u životu koji su važni. Neće oklevati da zaprose partnerku, traže povišicu od šefa ili kažu prijatelju iskreno da to što radi nije u redu (iako zna da će to izazvati njegovu ljutnju).

12. Ne postavljaju nerealne ciljeve – Pravi muškarac je realan i neće postavljati previsoke ciljeve u životu ako zna da je dolazak do njih nemoguća misija. Oni su iskreni sami sa sobom i svesni su svojih sposobnosti i mogućnosti.

13. Nisu impulsivni i ne dozvoljavaju egu da upravlja njihovim odlukama – Ego nije nešto što vlada umom zrelog muškarca upravo zato što je siguran u sebe. Pre donošenja odluka će dobro razmisliti o svemu, kao će se to odraziti na budućnost, druge ljude, finansije…, piše lifehack.org.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar