14. rođendan Krstarice

Danas nam je 14. rođendan!
Krstarica je uvek sa vama i čuva se pomodnih trendova koji kratko traju. Kao prepoznatljiv sajt, zaslužuje vaše poverenje i lojalnost, što dokazuje i broj onih koji je posećuju – više od 2 miliona posetilaca mesečno (izvor: Google), što Krstaricu čini vrlo posećenim i kredibilnim sajtom u Srbiji i van nje.
Danas je Krstarica jedini srpski internet pretraživač, koji ima najveći forum u zemlji, gde slobodno i bez ustezanja možete da  iznosite svoje mišljenje i stavove o svemu što se događa oko nas. Tu je i jedinstvena  Pričaonica, na kojoj osobu sa kojom razgovarate možete videti posredstvom kamere, ili razgovarati sa njom preko mikrofona i slušalica!
Krstarica nudi povoljne internet pakete:

Krstarica ume da prevede tekst sa 50 svetskih jezika na srpski i obrnuto. Krstarica će vas svakog jutra nasmejati, reći vam šta kažu zvezde, kakvo vreme će biti, koliki je današnji kurs i šta možete da pogledate na televiziji.
Krstarica preko SMS poruka pruža dnevni lični horoskop, astrološke savete, proverava koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom, daje objašnjenje značenja vašeg imena i toga šta ste bili u prošlom životu, a može vam reći i koliki je sutrašnji kurs dinara.
Krstarica je mnoge naučila da kuvaju, mnogima je dala i savet kako da sretnu srodnu dušu, drage osobe, objasnila neke fenomene, a ponekad i bila lekar za hitnu pomoć. Krstarica je uvek nenametljivo pomogla svojim znanjem i dovitljivošću da nešto sazna pre svih i stavi na uvid svoje saznanje, vama koji joj verujete.
Mnogi su i počeli da razmenjuju misli na Krstarici razgovarajući o svemu što ih muči. Poveravali su svoje probleme Krstarici. Na Krstarici uvek ima za svakog ponešto. Naša Pričaonica je otvorena i noću i danju. Nikada niste sami. Uvek je tu neko da vas sasluša. Zato sa nje i ne odlazite.
Krstarica pruža besplatnu e-adresu vase-ime@krstarica.com, kojoj možete da pristupite uvek i sa bilo kog mesta.
Ne propustite da postavite ili pregledate male oglase, i to sve besplatno!
Krstarica na svoj rođendan daje popust od 25% svima koji žele da se oglase na njenim stranicama. Ovaj popust važi samo danas – zato požurite.
Pogledajte sve sadržaje i servise Krstarice.

Pogledajte komentare (20)

20 komentara

Ostavite komentar