najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Epl predstavlja nove proizvode 7. septembra, očekuje se novi ajfon

Američka kompanija Epl (Apple) poslala je danas pozivnice za prezentaciju proizvoda 7. septembra kada treba da predstavi novi model ajfona.

Kao obično u pozivnici grupe se ne navodi ništa mnogo više od mesta i datuma događaja koji će početi u San Francisku u 10 časova po lokalnom vremenu (19 časova po centralnoevropskom vremenu).

Datum se međutim podudara sa periodom kada grupa svake godine predstavljala svoje nove modele ajfona, da bi stigli na tržište na vreme za novogodišnje i božićne kupovine.

Prema glasinama koje kruže više mesecima jedna od novina uredjaja koga su mediji već nazvali ajfon sedam biće nedostatak utičnice od 3,5 milimetara u kojoj se tradicionalno uključuju slušalice. Time će korisnici biti primorani da investiraju u bežične „blutut“ slušalice ili da koriste adapter za priključak Lajtning (Lightning) koji već služi za punjenje.

Kompanija sa zaštitnim znakom jabuke mogla bi takodje ovom prilikom da obelodani druge usavršene proizvode kao što su njen sat Epl voč (Apple Watch).

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike