Honor predstavio dva nova smartfona

Honor je predstavio dva nova smartfona flagship View 10 i 7X srednjih specifikacija. View 10 poseduje AI (artificial intelligence) procesor, koji omogućava bolje fotografije, optimizaciju sistema smartfona i čini korištenje uređaja još lakšim i jednostavnijim.

View 10 poseduje 6-inčni Full HD ekran, dve zadnje kamere od 16 i 20 megapiksela, 6 GB RAM-a, prednju kameru od 13 megapiksela, tehnologiju za brzo punjenje i softver baziran na Androidu 8. Baterija od 3.650 mAh se do 50 posto može napuniti za 30 minuta.

Takođe, ovaj uređaj poseduje tehnologiju 3D Facial Animation koja je veoma slična Appleovom Animojiu i prati facijalne ekspresije i prenosi ih na životinjski lik.

„Želimo da budemo prijatelji s mladim ljudima“, rekao je predsednik kompanije Honor Džordž Zao tokom predstavljanja smartfona u Londonu.

Honor naglašava AI mogućnosti svog uređaja pomoću čipa Kirin 970, a smartfon poseduje tehnologiju otključavanja prepoznavanjem lica, „pametnu“ orijentaciju ekrana tako da ne menja orijentaciju ako ga koristite npr. u krevetu, kao i „pametno“ zaključavanje notifikacija. Na raspolaganju je i funkcija fotografisanja znaka na drugom jeziku, koji se može prevesti na engleski jezik.

View 10 će biti dostupan u plavoj i crnoj boji, a prodaja počinje 8. januara po ceni od 510 evra, prenosi Klix.

Honor je predstavio i pristupačniji model 7X sa 5,93-inčnim edge-to-edge ekranom. Ovaj uređaj takođe ima dve zadnje kamere, 16 i 2 megapiksela sa automatskim fokusiranjem. Dobio je 4 GB RAM-a i bateriju od 3.340 mAh, koja može da traje duže od jednog dana sa jednim punjenjem. Cena ovog uređaja iznosi 306 evra i već je dostupan na tržištu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike