U trendu

Komtrejd lansirao bankarsku aplikaciju za Vajber

Kompanija Komtrejd (Comtrade Digital Services) kreirala je softver za digitalno bankarstvo na novoj Vajber (Viber) platformi i omogućila korisnicima bezbedne novčane transakcije, saopšteno je iz te kompanije.

Automatizovana bankarska platforma omogućuje njenim korisnicima da bezbedno prebacuju novac sa jednog na drugi račun, provere stanje na bankovnom računu, vrše konverziju novca, šalju novac i pristupe drugim bankarskim uslugama i to samo klikom na dugme na svom mobilnom telefonu.

Ova inovacija predstavljena je u okviru lansiranja Vajberove nove poslovne platforme „Javni nalozi“, danas u Startit Centru u Beogradu.

„Ovo rešenje omogućiće i bankama brži i kvalitetniji odnos s velikim brojem korisnika, a korisnicima banke obavljanje osnovnih transakcija koristeći popularnu ‘Viber public account’ platformu“, izjavio je Haris Čečo, potpredsednik i generalni direktor Comtrade Digital Services za FinTech.

Nova Vajber poslovna platforma  „Javni nalozi“ nudi paket rešenja kompanijama da stupe u kontakt sa svojim aktuelnim i budućim korisnicima putem razmene poruka i bogatog interfejsa, koji se mogu prilagoditi najrazličitijim potrebama bilo koje kompanije, saopšteno je iz Komtrejda.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike