LG GD900 Crystal: telefon s providnom tastaturom

Ono što ovaj model telefona čini unikatom jeste transparentna tastatura osetljiva na dodir. LG GD900 Crystal dolazi u veoma elegantnom kućištu srebrne boje, što mu daje dozu elegancije. Takođe, ovaj 3G mobilni telefon ima i 3-inčni ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije (prikazuje do 16 miliona boja). Kao i većina današnjih mobilnih telefona, ima funkciju autorotiranja, koja omogućuje korisniku da pregleda slike ili video klipove, u horizontalnom ili vertikalnom modu.
LG GD900 Crystal je klizni model, a kada ga otvorite, videćete lepu providnu tastaturu s osvetljenim tasterima, a taj donji deo telefona podržava i kontrole osetljive na dodir. Korisnici mogu da uživaju u korišćenju funkcije prepoznavanja rukopisa dok koriste slide-out tastaturu sa touch kontrolama kako bi stvorili svoj rukopis, dok će ono što korisnik piše biti prikazano na glavnom ekranu. Ovaj mobilni telefon dolazi sa sada već poznatim S-Class UI s izuzetno dobrim 3D interfejsom, pomoću kojeg možete pregledati raznobojne ikonice i imati brz pristup svim ugrađenim funkcijama koje pruža ovaj telefon. LG GD900 Crystal je pravi trendseter, koji podržava razne zanimljive stvarčice, kao što je 3G tehnologija i touch screen kontrola, pa je veoma teško tačno odrediti njegov stil, ali verujemo da ćete se složiti da se uglavnom radi o dizajnerskom ili "modnom" mobilnom telefonu.
Naravno, memorija mu se može proširiti dodatnim microSD karticama. A korisnici mogu pregledati dokumente u uobičajenim formatima, kao što su .doc, .xls, .pps i .pdf. Internet je sastavni deo ovog modela, a korisnici mu mogu pristupiti preko ugrađenog Wap 2.0. Pored surfovanja i skidanja svoje omiljene muzike ili novih vesti, možete i pregledati svoje mejlove, jer LG GD900 Crystal omogućava pisanje, slanje, čuvanje i primanje imejlova. Mejlove je vrlo jednostavno napisati, jer su vam za to na raspolaganju i touch screen kontrole, providna slide-out tastatura i prepoznavanje rukopisa.
Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava spajanje ovog 3G telefona na Internet preko bežičnog LAN-a ili obližnjeg hotspot-a, pa vam je Internet dostupan gde god se nalazili. Takođe, ovaj telefon podržava EDGE i GPRS tehnologiju pomoću koje se ostvaruje brz prenos podataka. Možete ga spojiti na računar, primera radi, pomoću USB-a ili Bluetooth-a i tako preneti podatke, odštampati mejlove ili jednostavno prebaciti neke podatke radi oslobađanja memorije telefona.
Radi se o quad-band GSM modelu koji pokriva i 3G HSDPA 2100 mrežu, što mu omogućava korišćenje na bilo kojoj lokaciji u svetu. Korisnici ovog modela mogu uživati u brojnim zabavnim mogućnostima, kao što je ugrađeni muzički plejer, koji ima Dolby zvuk. Takođe, telefon ima integrisani radio sa RDS-om. Pristup digitalnoj kameri je veoma jednostavan (sa LED blicem i autofokusom), a samo jednim klikom slikate ili snimate njom. LG GD900 Crystal ima i drugu kameru, koju koristite prilikom video poziva. Cena ovog telefona je oko 450 evra. Probajte ga, sigurno će vam se svideti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike