najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Model P9 izaziva Apple i Samsung s dve jake kamere

Huawei, najveći kineski proizvođač mobilnih telefona, predstavio je u Londonu svoje nove modele – P9 i P9 Plus. Najveći naglasak Huawei je stavio na kameru, na kojoj su radili s Leikom, nemačkom kompanijom koja se bavi optikom i proizvodi fotoaparate, a na promociji se pojavio i poznati glumac Henri Kavil, ambasador P9 i P9 Plus uređaja.

P9 uređaj pokreće Huaweijev 955 procesor, a pohvalili su se i baterijom od 3000 mAh koja bi trebala da izdrži dva dana bez punjenja. Dijagonala ekran je 5,2 inča, a mobilni telefon dolazi u dve verzije – 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije (599 evra) ili 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije (649 evra). Prednja kamera od 8 MP zaslužna je za selfije.

RGB kamera P9 uređaja specijalizovana je za beleženje boja, dok je kamera sjajna u hvatanju detalja. Dvostruka 12 MP kamera na stražnjoj strani P9 uređaja zaslužna je za bolje detalje, dubinsku oštrinu i jače boje na vašim fotografijama. Korisnici mogu da biraju između tri načina snimanja: standardni, žive boje i blage boje. P9 korisnici mogu svoje uređaje da koriste kao prave crno-bele fotoaparate, prenose mediji.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike