Nokia 7510 – još jedna u nizu modela iz serije Supernova

Posle četiri modela Supernova, Nokia je izbacila na tržište još jedan uređaj iz ove serije. Reč je o preklopnom modelu koji je nazvan Nokia 7510 Supernova, a krasi ga bočni taster za automatsko otvaranje. Shvativši da nema zajedničkog stila koji pristaje baš svima, Nokia je novu fashion kategoriju uređaja Supernova stvorila upravo s ciljem personalizacije i izražavanja kako pojedinačnih, tako različitih stilova.
Kao i ostali predstavnici te kolekcije, Nokia 7510 Supernova daje korisnicima mogućnost potpune personalizacije boja i tema u skladu s njihovim promenljivim raspoloženjima i stilom. To je praktično omogućeno Xpress-On glamuroznim kućištima u atraktivnim bojama. Promenljiva prednja i zadnja kućišta u prodajnim paketima dolaze u sledećim varijantama boja: plava i smeđa, zelena i crvena.
Nokia 7510 Supernova nudi i fenomenalne svetlosne efekte na prednjoj strani kućišta. Izvanrednog kvaliteta, s optimalnom kombinacijom mekog dodira i čvrste metalne konstrukcije, uređaj nudi i fotoaparat od 2 megapiksela s LED blicom, 4 puta digitalnim zumom, podrškom za microSD memorijske kartice kapaciteta do 8 GB, velikim QVGA ekranom od 2,2 inča, kao i novi Nokia web pretraživač, jednostavan za korišćenje, za brz pristup opcijama Nokia Search, Share on OVI i Flickr.
S modelom Nokia 7510 Supernova korisnici mogu uživati i upravljati omiljenom muzikom sa FM radiom, naprednim MP3 plejerom i imaju mogućnost povezivanja s ličnim računarom. Dodatne karakteristike uključuju pristup Nokia Maps navigaciji, YouTube stranici i Nokia WidSets usluzi. Cena ovog mobilnog telefona je oko 180 evra.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike