najveća internet zajednica u Srbiji već 19 godina

U trendu

Novi krik tehnologije: Predstavljen OnePlus 5 (video)

Kineski proizvođač smartfona OnePlus predstavio je danas svoj peti model – smartfon koji obećava savršeni odnos kvaliteta, funkcionalnosti i cene.

Iz kompanije OnePlus tvrde da su na uređaju radili čak tri godine i da je on najsavršeniji smartfon koji su do sada kreirali.

Peticu pokreće procesor Snapdragon 835 koji je potpomognut sa 6, odnosno 8 GB RAM-a. Interna memorija je osnažena sa 64, odnosno 128 GB, a sve pokreće energija iz baterije od 3.300 mAh. Kada je u pitanju baterija, OnePlus tvrdi da će uz Dash punjenje telefon za samo 30 minuta biti napunjen količinom energije dovoljnom za dnevno korištenje.

Displej je 5,5-inčni AMOLED rezolucije 1080p. Sa zadnje strane nalazi se dualna kamera sa senzorima od 20 i 16 megapiksela otvora blende f/2.6 i f/1.7.

Što se tiče dizajna, OnePlus tvrdi da je peta verzija njihovog flagshipa najtanja do sada, kao i među najtanjima na tržištu. Mobilni će biti dostupan u dve boje, tamno sivoj i sivoj. Takođe prenos podataka ovoga puta prati UFS 2.1 koji omogućava i do 50 posto brži transfer nego prethodni model.

Pojedine karakteristike uređaja OnePlu 5 su imitacija boje papira prilikom čitanja teksta, jedinstveno iskustvo OxygenOS-a, jedan od boljih displeja na tržištu i direktna kupovina i podrška kupcima.

OnePlus 5 će koštati 499 evra, narudžbinaa je počela, a prodaja će početi 27. juna, prenosi Klix.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike