U trendu

Onyx Liscio

Proizvođač mobilnih telefona iz Velike Britanije, Onyx, ovih dana je predstavio svoj prvi model mobilnog telefona, pod imenom Liscio. Ovaj elegantni model kombinuje u sebi mobilni telefon sa MP3 plejerom, pokušavajući da se izbori za svoje mesto na tržištu mobilnih telefona, gde su jaki već odavno postavili određene standarde.
Nevelikih dimenzija (90h35 mm), Onyx Liscio nudi zaista mnogo toga u malom pakovanju. Ovaj telefon dopadljivog dizajna, pored standardnih opcija, nudi i MP3 plejer i ugrađeni FM radio prijemnik, što vam omogućava da svuda nosite svoju omiljenu muziku ili da slušate omiljene radio stanice.
Mali i kompaktan dizajn ovog telefona omogućava vam da ga koristite bilo kada i na bilo kom mestu, a nikada nećete imati dilemu da li da ga ponesete jer on staje u bukvalno svaki džep. Ovaj telefon namenjen je prvenstveno osobama koje cene dizajn i koje žele nešto drugačije od ostalih modela na tržištu, ljudima sa stavom koji vole različitost. Prema rečima ljudi iz Onyx-a, Liscio je namenjen osobama koje cene lepotu i dizajn i koje žele mobilni telefon koji će biti primećen u gomili.
U osnovi, ovo je Tri-band GSM mobilni telefon. Poseduje OLED kolor displej veličine 1,10 inča koji radi u rezoluciji 96 x 96 piksela sa 65k boja. Interna memorija telefona je 128 MB, što se može proširiti do 1 GB Micro SD memorijskim karticama. Podržava Bluetooth 1,2, polifone melodije zvona, poseduje MP3 plejer i ugrađeni FM radio prijemnik. Dimenzije su mu 90 x 35 x 17,8 mm, a teži samo 60 grama. Na tržištu Velike Britanije prodavaće se za 130 evra.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike