U trendu

Oprezno sa klađenjem!

Još jedan prilog kockarskoj ponudi na mreži: sajt Flutter.com, koji donosi originalan koncept Internet-kladionice. Na ovoj adresi će ljubitelji ovakve vrste igara na sreću moći da polože svoj ulog i da se klade na bukvalno sve što im padne na pamet. Znači, za ono čega se sete i za šta hoće da se opklade treba samo da nađu još i onog koji će prihvatiti izazov.

Društva za borbu protiv kockarske zavisnosti su se usprotivila pokretanju ovakvog sajta, tvrdeći da on nudi izuzetno lak način za kockanje, i samim tim, veoma opasan za korisnike koji lako mogu da se „navuku“. Vlasnici ove nove adrese se brane time da je maksimalni ulog ograničen na 400 dolara i da je to dovoljna garancija da neko, ponesen kockarskom strašću, ne izgubi čitavo bogatstvo.

Promocija sajta se sastojala u mogućnosti da se budući korisnici besplatno opklade u sumu od 5 dolara i osete čari koje će im, posle Nove godine, ova adresa pružiti. Po oficijelnom otvaranju, svaki korisnik koji se registruje će moći da na poseban račun uplati onoliko koliko odluči i taj novac koristi u klađenju. Ako izgubi, suma se automatski skida sa tog računa, a ako pobedi, novac mu se uplaćuje na način i adresu koju sam izabere.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.