Postanite radijska zvezda!

Želite da vodite svoj sopstveni talk-show? Voleli biste da postanete radio-voditelj? Oduvek ste sanjali o svojoj autorskoj emisiji? Ili bi, jednostavno, želeli da probate tako nešto?

Kompanija Terra Lycos je na svom sajtu pokrenula novi servis koji nosi naziv Lycos Talk Radio, upravo namenjen svima onima koji bi želeli da vode sopstvenu radijsku emisiju. Naravno, u pitanju nije klasični radio, već emitovanje preko Interneta. Sve što vam treba (pored PC-ja, naravno) jesu zvučnici i mikrofon, besplatna registracija na sajtu i – postali ste voditelj.

Na pomenutoj stranici možete da izaberete i opciju „listen“ i uključite se u neku od emisija. Tu je i raspored emitovanja, kao i podaci o voditeljima i temama koje se „pretresaju“. Terra Lycos vodi i statistike o slušanosti, tako da možete i da vidite top-listu voditelja, odnosno saznate ko je najslušaniji i najpopularniji.

Za samo nedelju dana postojanja, putem ovog servisa je emitovano preko 5.000 emisija koje su se bavile raznim temama: u rasponu od teorija zavere i letećih tanjira, do ljubavnih problema i pronalaženja idealnog partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.