najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Procurele informacije o nasledniku Iphone 7?

Do dolaska novog iPhone modela po svemu sudeći ima još godinu dana, a već se pojavila jedna od najvećih glasina o nadolazećem smartfonu. Zvaničnik japanske kompanije Šarp, koja je jedan od Apple-ovih dobavljača, potvrdio je da će naredni iPhone imati OLED ekran.

“Apple-ov iPhone napreduje i sada LTPS ekran menja OLED panelima. Ne znamo da li će iPhone sa OLED ekranima biti hit, ali ako Apple ne krene ovim putem i ne transformiše se, onda neće biti ni inovacija”, izjavio je Jeng-Vu.

Njegovi komentari potvrđuju ranije spekulacije o novom iPhone modelu, koje su govorile da će Apple na tržište plasirati potpuno stakleni iPhone sa zakrivljenim OLED ekranom. Za razliku od aktuelnih LCD ekrana koje kompanija koristi, OLED ekrani omogućavaju više fleksibilnosti, jasnije boje i manju potrošnju baterije.

Kako će se novi model iPhone zvati, za sada nije poznato. Neki govore da će to biti iPhone 7S, dok drugi veruju da će se odlučiti za neko drugo ime. Apple planira velike promene za 10. godišnjicu smartfona, a deo toga bi mogla da bude i promena imena.

U drugim izveštajima se navodi da će Apple 2017. godine predstaviti tri nova modela iPhone-a, tako da neki očekuju iPhone 7S, 7S Plus i treći model, prenose mediji.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike