Sjajan izgled i ekskluzivne boje LG Shine-a

Dosad najuspešniji LG-ov mobilni telefon – LG Shine, i dalje je aktuelan i verovatno najmoderniji i najpopularniji mobilni telefon u 2007. godini. Poznata južnokorejska kompanija ume u potpunosti da iskoristi interesovanje za svoj model, pa neprestano nudi njegove nove varijante s različitim bojama kućišta, kako bi zadovoljila sve ukuse potencijalnih korisnika.
LG Shine, koji pripada popularnoj LG-ovoj seriji Black Label i predstavlja drugi model u okviru te serije, lansiran je prvi put u martu ove godine. Prva varijanta LG Shine-a bila je u crnoj boji, a zatim se krajem leta pojavila pink verzija. Novi LG-ov korak u proširenju ponude su još dve boje – Titanium Black i Gold. Titanium Black je crna boja, ali tamnija od nje (ako se tako može reći) i još elegantnija, dok se Gold verzija može pohvaliti izuzetnim luksuzom i visokim stilom.
Model LG Shine napravljen je kao trenutno najpopularnija varijanta mobilnog telefona – s kliznim mehanizmom ili, kako se i kod nas češće naziva engleskim izrazom – kao slajder. Sjajan metalni okvir oivičava oba dela ovog telefona i stvara izuzetan vizuelni efekat. Sve to se uklapa u izrazito stilizovan i futuristički dizajn ovog telefona. Sa zadnje strane Gold varijante taj efekat pojačan je šarama u obliku lišća. Pored dizajna, odlične su i ostale karakteristike ovog modela. Za razliku od prve varijante, koja je od kraja septembra dostupna samo preko Orange-a, ostale varijante LG Shine-a mogu se kupiti i u drugim zemljama širom sveta (Orange ih prodaje po ceni od 130 funti).
LCD ekran ovog telefona je vrlo kvalitetan. Kada nije aktivan, može, zbog izuzetnog sjaja, da posluži kao ogledalo. U slučaju aktiviranja daje vrlo kvalitetnu sliku, a odličnim kvalitetom odlikuje se i ugrađena kamera rezolucije 2 megapiksela s digitalnim zumom dva puta i kvalitetnom optikom (Schneider-Kreuznach). Pored toga, ima ugrađen MP3 plejer, Bluetooth tehnologiju bežičnog povezivanja i slot za memorijsku karticu microSD. Sve to, a pre svega ekskluzivan i atraktivan dizajn, više su nego dovoljni razlozi da se ljubitelji lepog i kvalitetnog odluče za neki od LG Shine telefona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.