U trendu

Sve što vam treba za odmor iz snova nalazi se ovde (video)

Neyk Submarine je prva podmornica sa maksimalnim manevarskim sposobnostima – brzinom, udobnošću i vrhunskom prilagođenošću. Kao proizvod osmogodišnjeg istraživanja i razvoja, holandska kompanija Ocean Submarine udružila se sa vodećim stručnjacima iz celog sveta kao što su Rols Rojs, MTU i Bosh kako bi kreirali Neyk podmornicu.

Građena u modularnoj konstrukciji iz visoko elastičnog čelika optimizovanog od NASA-e, podmornica će ponuditi besprimeran stepen luksuza i prilagođavanja, brzinu od 15 čvorova i mogućnost prevoza do čak 20 putnika.

Kompaktna i lagana struktura nudi različite varijacije opcija u smislu traženja najpovoljnijeg mesta na superjahtama, a takođe omogućuje podmornici da dostigne brzinu koja je oko tri puta veća od konvencionalnih privatnih podmornica. Mogućnosti prilagođavanja uključuju opremu za prednji deo tako da podmornica može da dođe direktno na plažu, ronilačku komoru i transformaciju nosnog područja u 270-stepenski podvodni posmatrački prostor.

Prva Neyk podmornica biće dugačka 19 metara, maksimalnog deplasmana od 100 tona i moći će da primi 12 putnika do dubine od 150 metara. Imaće velike panoramske prozore na vrhu i tri akrilna prozora na svakoj strani, komforna sedišta, bar, biblioteku i kompletnu kuhinju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike