najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Unosan biznis: Za 3.000 dolara čekaju umesto vas na iPhone 7 (foto)

Apple-ovi novi iPhone 7 i 7 Plus predstavljeni su pre nedelju dana, a ‘iphone – manija’ je već zavladala svetom. Verni fanovi postavili su šatore i stolice ispred njihovih prodavnica širom sveta u nadi da će baš oni među prvima kupiti novi model.

Najviše ovakvih slučajeva zabeleženo je u Nemačkoj i SAD-u. Iako to nije novina kada izađu novi iPhone modeli, može se primetiti da osobe koje čekaju na telefon iz godine u godinu dolaze sa sve više šatora i kamping opremom.

Jedan fan je verovatno oborio rekord za najduže čekanje. On je svoj šator postavio već 25. avgusta, čak dve nedelje pre službenog predstavljanja ‘sedmice’.

Pojedinci su iskoristili ovaj fenomen kako bi zaradili, pa će za 3.000 dolara stajati umesto vas u redu ispred prodavnice i osigurati vam jedan od prvih primeraka uređaja.

Mobilni operater sa Novog Zelanda dosetio se još originalnije ideje – prvih sto kupaca dobiće robote koje će im čuvati mesto u redu, prenose mediji.

iPhone 7 i 7 Plus predstavljeni su prošle nedelje u San Francisku. Osnovne cene za 7 i 7 Plus su 649 i 769 dolara, a u prodaju kreću ove nedelje u 28 zemalja.

U Srbiji se može očekivati prodaja putem mobilnih operatera, ali se još uvek ne zna tačan datum.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike