Barbika – nova Bond devojka

Džejms Bond, čuveni agent 007, ima novu devojku: ona je visoka samo dvadeset santimetara, napravnjena je od plastike i zove se Barbi. Barbika je tokom godina imala razne uloge, od astronauta do veterinara, ali ovoga puta ona je žestoka, izazovna i pije isključivo martini, izmućkan, a ne promešan.

Proizvođači Barbike napravili su, naime, limitiranu seriju 007 setova poklona, koji obuhvataju Barbi kao Bond devojku i Kena kao čuvenog špijuna lično. Matel je povukao ovaj potez u čast četrdesetogodišnjice nastanka prvog filma o Džejmsu Bondu – „DR. NO.“. Potpredsednik ove kompanije izjavio je da su Džejms Bond 007 u vidu lutka Kena i Barbi napravljeni u cilju odavanja počasti brojnim Bond filmovima i mnogim čuvenim likovima koji su nastali u proteklih četrdeset godina.

Ken je obučen u smoking originalne 007 marke i nosi aktovku u ruci, dok je Barbika obučena u zanosnu zlatnu čipkanu haljinu sa crvenim šalom. Poseban detalj je mobilni telefon koji je zakačen za traku koja obuhvata Barbikinu butinu.

Dvadeseti po redu Bond film – „Die Another Day“ – sa Pirsom Brosnanom (Pierce Brosnan) i Hale Beri (Halle Berry) u glavnim ulogama, doživeće premijeru u američkim bioskopima 22. novembra.

Ako želite da saznate nešto više o ovoj lutki, klikniteovde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.