U trendu

Bez mnogo priče o vezi!

Postoje neke stvari koje dečaci nimalo ne vole kod devojaka (naravno, ima i onoga što devojke ne mogu da podnesu kod dečaka), a jedna od tih stvari je kad njihova devojka detaljno prepričava svojim drugaricama sve što se dešava u njihovoj vezi, i one tu priču šire dalje.

Naravno, ni devojka neće biti baš oduševljena ako njen dečko s ortacima naširoko razglaba o njoj, ali, u velikom broju slučajeva, momci vole da se pohvale svojom devojkom. I mada će ono što će reći ortacima o svojoj devojci nekad biti neistina, iz muškog ugla to će biti pozitivno – recimo, da ona ima fenomenalne grudi (zapravo, ovakav detalj će skoro uvek biti istinit, jer je on oduševljen što ga uopšte puštate da vam dodiruje grudi, i ma šta vi mislile o njima, njemu su fenomenalne). Za razliku od momaka, devojke su nešto sklonije da o svom dečku pričaju i negativne stvari, kao i – što dečake najviše pogađa – lične detalje.
Dečaci često budu naučeni da, ako se pred nekim pokažu ranjivim, to će biti iskorišćeno da budu povređeni, ili da im se svi smeju i da ih ponize. A u vezi je lepo, jednom kada se razvije poverenje između dečka i devojke, što on sme da se otvori pred njom, sme da bude ranjiv i da se ipak oseća bezbedno. I onda dečka strahovito boli (što momci neretko iskažu agresijom) kad devojka izda njegovo poverenje i kad to što je poverio samo njoj čuje kao priču koja se prepričava unaokolo. Budimo realni: ono što o svom dečku kažete drugaricama, ako je priča zanimljiva ili ima potencijal da bude „sočna“, one vrlo često neće zadržati za sebe.
Zato, ma koliko želele da s drugaricama podelite veliki broj detalja o vašoj vezi i svom momku, suzdržite se od širenja njegove intime unaokolo. Nemojte izdati njegovo poverenje. Ne kažemo da ne smete s drugaricama da pričate o njemu, samo da je dobro tu priču ograničiti na ono za šta biste se i vi osećale lagodno da neko to unaokolo priča o vama.

2 komentara
  1. Sanja K

    Moram da kažem da je ovo istinito, pogotovo onaj deo da momak voli malo da se pohvali devojkom 🙂 Znam iz ličnog iskustva.

  2. Ivana A

    Ovo je 100% tačno, posebno pretposlednji i poslednji pasus!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike