Budućnost zapisana na licu

Tinejdžeri (zapravo češće ili barem otvorenije – tinejdžerke) često vole različite testove ličnosti, kao i pogađanja tipa „ovo znači da će se desiti ono, ta kombinacija brojeva na automobilskoj registraciji znači da me on voli (ne voli, misli na mene, misli na drugu)…“ Ne vole to samo tinejdžerke – takva pogađanja vole i mlađe devojčice, a često ih vole i odrasle žene. Ne može se reći da se tu baš radi o sujeverju, jer malo ko zaista veruje u takve stvari, ali sama igra ume da bude zabavna, a ideja o sudbini „zapisanoj u zvezdama“ je mnogima romantična. Ako su takva pogađanja zanimljiva i vama – ako ništa drugo, mogu da posluže kao zabava u trenucima dokolice, naročito ako je ružno, kišno vreme po kome vam se zaista nikud ne izlazi – evo vam malo zanimacije. Sve što je potrebno jeste da pažljivo pogledate svoje lice u ogledalu. Spremni?

Dakle, nekada davno u Kini je postojalo verovanje da su vam neke stvari koje vas u budućnosti očekuju već od rođenja, ili možda malo kasnije, zapisane na licu. Posmatranjem vašeg lica ne bi mogla da se odredi kompletna vaša budućnost, ali neki detalji ukazuju na to da vas očekuju određene stvari. Imate i dalje ogledalo ili ogledalce u blizini?

Ukoliko imate mladež na obrvi, moguće je da vas nervira – recimo, zato što morate da pazite kad čupkate obrve, ili mislite da ružno na vama izgleda. Ipak, prema drevnom kineskom verovanju, mladež na obrvi uopšte nije loš znak – znači da ćete biti bogati.

Lice vam je puno pegica, što vas strašno nervira? Želele biste besprekoran ten, bez mrljice, kao što ga ima ona devojka iz treće klupe do vrata? Međutim, pegice i nisu tako loše; one vam predskazuju život pun strasti (možda već imate takav život!).

Imate bademaste (po obliku) oči: ako je tako, verovatno se ne žalite – to jeste lep oblik očiju. Veliki broj Kineza i danas smatra da su oči bademastog oblika najlepše. Uz ovaj lep oblik očiju ide još nešto – po drevnom kineskom verovanju, osoba s bademastim očima uvek će se isticati u gomili.

Vaša brada je ispupčena: to može da se učini nezgodnim devojkama, dok na dečaku nije toliko upadljivo. U svakom slučaju, bez obzira na estetiku, ispupčena brada je dobar znak: osobe koje je imaju su odlučne i nezavisne, pa je vrlo verovatno da će imati uspeha u životu.

Nerviraju vas vaše uši, jer su toliko velike: pa, imaju i jednu dobru stranu, bar po starom verovanju. Naime, osoba s velikim ušima uvek će biti okružena ljudima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.