Buni se što nosim seksi odeću!

Vaš sadašnji dečko prišao vam je, dok se još niste poznavali, privučen vašim seksi izgledom. Seksi topić, mini suknjica ili nisko sečene tesne farmerke, šminka – privukle ste ga time što ste bile super „skockane“ i u svom najseksi izdanju. Dopao se i on vama, i sada ste zajedno. Međutim, već nakon nekoliko izlazaka, on je počeo da vam prigovara i da se buni – ne sviđa mu se što volite da nosite seksi garderobu, ne sviđa mu se što se toliko šminkate… A takvu vas je upoznao! Takvim izgledom ste ga privukle! Ne, ne želite da se menjate – niti vam je jasno zašto se buni kad ga ni u jednom trenutku niste lagale, niti se predstavljale kao neko ko niste. Ako ne voli devojke koje se seksi oblače, zašto vam je uopšte prilazio? Ništa vam nije jasno.
Radi se o sledećem. Seksi „autfit“ deluje kao pravi magnet za momke – vrlo brzo će vas okružiti i želeće da budu u vašoj blizini. Želeće da vas osvoje kao trofej, da mogu da se pohvale da su sa superseksi ribom. Za većinu dečaka samo seksi izgled nije dovoljan (osim ako žele samo malo da se pokažu sa svojim „trofejem“ i da s tim trofejem spavaju) – može devojka fenomenalno da izgleda, ali ako im se ne dopadne kao osoba, brzo će izgubiti interesovanje. Ipak, bez obzira na to što seksi izgled nije dovoljan, za početak može da bude vrlo jako sredstvo za privlačenje.
Posle nekoliko izlazaka, međutim, vašem dečku će početi da smeta to što svi dečaci pilje u vas – i ne samo pilje nego vam i prilaze. Dečaci ne vole konkurenciju, a uz seksi obučenu devojku konkurencije će uvek biti, i to puno. Vaš dečko vas, naravno, želi samo za sebe – i zato će se, nakon što se pokazao sa seksi devojkom, osećati vrlo nelagodno kad vas vidi u blizini drugih mladića. Želeće da vaša odeća ipak pokriva više. Ako ste pri tom i ljubazne s onima koji vam prilaze, upitaće se da li vam je on dovoljan, ili već merkate sledećeg.
Šta učiniti u ovakvoj situaciji? Teško je na to dati odgovor. Možete pokušati da, barem delimično, učinite kao što vaš dečko želi i nositi manje seksi odeću. Nevolja je što se može desiti da on u tom slučaju počne da flertuje s drugim seksi obučenim devojkama – ali, ako je takav, onda bi vam bilo bolje bez njega. Druga varijanta, ako baš nikako ne želite da imalo menjate svoj stil oblačenja i šminke, jeste da otvoreno kažete svom dečku da ste vi devojka koja se tako oblači, da to što se tako oblačite ne znači da ćete ga prevariti – i da je na njemu da vas voli takvu kakva jeste, ili da se rastajete, pa da svako nađe nekog ko mu više odgovara.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike