Da li i dalje pati za bivšom?

Napokon ste pronašli partnera s kojim uživate punim plućima. Sjajno vam je zajedno, obasipa vas pažnjom, ali u vama svako malo izbija dosadni crv sumnje. I to ne onaj ljubomorni već njegov brat blizanac koji sumnja da Gospodin Pravi možda nije preboleo svoju bivšu.
Mnoge su devojke i žene na početku veze izuzetno pažljive ne bi li rekle ili učinile nešto što bi moglo ugroziti inače sjajan odnos.

Jedna od Pandorinih kutija koja se ne sme otvarati je ona s nalepnicom – njegova bivša.

Ako se ona pak svako malo nađe vama pred nosom, možda imate razloga za uzbunu. Ovih pet znakova otkriće vam kada niste sumnjičava beštija, već žena u vezi s muškarcem koji nije preboleo svoju bivšu.

1. Stalno spominje bivšu devojku
U ovom slučaju izreka ‘nekad bilo, sad se spominjalo’ vam baš i ne ide na ruku. Ovo je vrlo očiti razlog da nekadašnji ljubavni plamen i dalje tinja u pozadini njegove glave, ili bolje rečeno srca. Čak i kada govori negativno o njoj, jasno je da je nije preboleo te da mu je još u svežem sećanju.

2. Poredi je s vama
Poređenja uopšteno nisu element veze koji bi je mogao unaprediti ili učiniti je vatrenijom. Poređenje poput onoga da imate osmeh kao Hajdi Klum je dobro došla zezancija, ali bilo šta drugo ne prolazi.

3. I dalje se druži s njom
Ne želite da ste jedna od onih koja ograničava svog muškarca, te stisnutih zuba izražavate podršku druženju svoje ljubavi s nekadašnjom devojkom. Da, oni jesu samo prijatelji, ali ova bi prijateljica morala biti na sigurnoj udaljenosti veći deo vremena. U njegovoj blizini bi trebalo biti eventualno na kafi poslije posla, i to ponekad u vašem prisustvu. Zašto ne, možda biste i vi mogle biti dobre poznanice.

4. Vodi vas na mesta koji ga podsećaju na nju
Ako vas stalno vodi na isto mesto, na istu klupicu u parku ili restoran, pitajte ga zašto je upravo to mesto toliko bitno. Ako vam odgovori da je to zbog toga što je tamo odlazio s bivšom, nije vreme za paniku, već za uzbunu. Panika odlazi ako odbija pronaći neko vaše, sasvim intimno i lično mesto.

5. Smeta mu ako je bivša u vezi
Ako vam dečko sav nezadovoljan i potišten kaže kako bivša ima novog tipa, recite i vi njemu jednu dobru vest. I on je u vezi, i to s vama, i svako nezadovoljstvo zbog nove ljubavi njegove bivše nije njegova niti vaša briga.

 

 

Izvor: zadovoljna.hr

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike