U trendu

Da li pokazati više kože?

Ima devojaka koje smatraju da će lakše privući momke ukoliko se razgolite – ne baš bukvalno da budu gole kao od majke rođene, već s vrlo, vrlo malo odeće na sebi. Tako ćete privući dosta pogleda, to je tačno, ali možete i da se uvalite u nevolju, a golotinja nije dovoljna kako biste jednom dobijenu pažnju i zadržale.

Nekada, kako bi privukle što više pažnje momaka, devojke će biti veoma oskudno odevene čak i kad je veoma hladno. Sigurno ste i vi to videli, „debeli minus“, a ona je u kratkoj suknji, golih nogu, otkrivenog stomaka. Nekad se i na tankim štiklama „lomi“ preko leda. Takva devojka privući će pažnju, to je sigurno, možda i zvižduke – takođe će privući i podsmeh, smatraće je jadnicom kad na takav način privlači pažnju, a privući će sebi i bolesti.

Da ne bude zabune, ne kažemo da morate da budete zakopčane do grla, u dugoj suknji ili pantalonama, da ni delić kože ne sme da vam se vidi, ili ste očajnica koja pokušava nekako da privuče pažnju momaka. Daleko od toga. Po toplom vremenu, lagana odeća, pa i kratka odeća (bretelice, kratka suknja, šorts…) jesu nešto normalno, mada je po zdravlje vaše kože dobro da je, ako već izlazite na jako sunce, pokrijete nekom laganom svetlom tkaninom. Ali, kad se o privlačenju momaka radi, efikasnije je ako im pokažete malo kože, nego ako im pokažete (skoro) sve.

Ako im pokažete skoro sve, praktično da i nemaju šta da zamišljaju. Vide vas, možda zazvižde, neko se možda zainteresuje da ima seks s vama, i to je to. S druge strane, ukoliko pokažete tek nešto kože, momkova mašta će raditi punom parom dok zamišlja kakav je ostatak – ima na čemu da radi, niste sve već pokazale. A ako, pored nešto kože, pokažete i osmeh i vedrinu, razgovarate s momkom koji vam se dopada, mogao bi da se zainteresuje za vas kao ličnost, a ne samo kao za zgodnu ribu.

Na vama je da odlučite kakvo vas interesovanje momaka više zanima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)