Dopadate se njegovim prijateljima – previše

Momcima je u principu važno da se njihova devojka dopadne njihovom društvu (neće baš svakom dečaku to biti bitno, ali mnogima hoće). Međutim, ma koliko to želeli, ono što uopšte ne žele jeste da to dopadanje ode predaleko.
Dečacima je odobravanje njihovih prijatelja veoma bitna stvar. To odobravanje često se odnosi i na izbor devojke, i zato će veliki broj momaka bar malčice strepeti od trenutka kada devojku upoznaju s ortacima. Biće tu i ponosa, naravno, dok onu koja ih je osvojila predstavljaju društvu, ali i straha. Hoće li im se dopasti? Da li će od ortaka dobiti potvrdu da se stvarno radi o slatkoj, simpatičnoj, „kul“ devojci, nekome za koga im nimalo ne smeta da se povremeno pridruži ekipi, onda kada i ostali dovode devojke? Ili će smatrati da im je doveo neku tamo bezveznu?
To nije jedini strah dečaka kada devojku predstavljaju ortacima. Oni žele da se devojka dopadne prijateljima, ali ne u toj meri da onda oni počnu da je muvaju. Ako bi se to desilo, i još neko od ortaka smuvao njihovu devojku, time bi bili na višestrukom gubitku. Izgubili bi devojku, izgubili bi dobrog ortaka, a i njihov ego bi pretrpeo ne baš neznatan udarac. Ne valja. Nažalost, to je potpuno van devojčine kontrole – može ona da ne flertuje s ortacima svog dečka, ali teško da može nekog od njih da spreči da pomisli da je ona baš super riba s kojom bi hteo da bude. Tako se izrazito lepim devojkama može desiti da su konstantno bez dečka, jer se niko ne usudi da se suoči s mogućom konkurencijom.
Zato, ako vam se nekada desilo da vam u vezi lepo ide, a onda vas dečko ostavi vrlo brzo nakon što vas je upoznao sa svojim društvom, krivica tu najverovatnije uopšte nije do vas – ili se niste dopali njegovom društvu, a on je suviše slab da se svejedno i dalje viđa s vama, ili ste se previše dopali njegovim ortacima, smatraju vas fenomenalnom ribom koju hoće za sebe, a vaš sada već bivši dragi nije umeo da se nosi s tim.
Ako je za utehu, ovakve stvari se kasnije, kad momci malo odrastu, postanu zreliji i steknu jače samopouzdanje, dešavaju sve ređe. A do tada? Probajte da nađete momka koji već jeste zreliji, ili čekajte da taj nesigurni blesan koji vam se toliko dopada malčice sazri, ili se neko vreme bavite same sobom i uživajte u društvu drugarica, kojima teško da će pasti na pamet da pobegnu od vas samo zato što super izgledate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.