Eminem se povlači?

Kada se pojavio na muzičkoj sceni, izgledao je kao drzak bledunjavi mršavac koji pokušava da se probije na rep sceni – tamo gde su dominirali tamnoputi muzičari. Nije mu dugo trebalo da osvoji vrh svake veće muzičke liste u svetu, kao ni da osvoji brojne trofeje. Pogađate o kome se radi – o Eminemu, ili Slim Šejdiju. Danas ga znaju širom sveta, po dobrom ili lošem; smatra se da njegovo bogatstvo može da se poredi sa kapitalom solidne švajcarske banke.

Ono što se takođe smatra jeste da Eminem teško da bi još nečim uspeo da šokira javnost, naročito svoje mnogobrojne obožavatelje – ali to mu je uspelo. Naime, Slim Šejdi je nabacio da se povlači – i izgleda da je moguće da to misli sasvim ozbiljno.

Zbog čega bi se neko popularan poput njega povukao? Razlog je prilično jednostavan – na profesionalnom planu Eminem je, praktično, dostigao vrhunac, ali na privatnom ima još dosta toga da uradi. Želi da se brine o svojoj ćerkici Hejli, a bitni su mu i sestričina Elejna i polubrat Nejt.

Eminem je uzor mnogim tinejdžerima i smatra da je to problem. Izjavio je kako treba da bude uzor svojoj ćerkici i da svaki roditelj treba da se brine za svoju decu, a ne da dopusti da uzor detetu budu neke face sa ekrana. Eminemu je dugo kao veliki izvor nadahnuća za pesme služila njegova bivša supruga Kim. Bio je ljut kad ga je ostavila i izjavljuje da je tada mogao da napiše na stotine besnih pesama o njoj.

Ipak, dodaje Eminem, shvatio je da to ne bi trebalo da uradi, kako njegova ćerka ne bi rasla u nezdravom okruženju. Nije dobro za dete da raste mrzeći mamu, niti da sluša pogrdne pesme o svojoj mami, ma koliko Eminem želeo da se osveti supruzi zbog napuštanja.

Dok neke stare legende najavljuju povratak, i Eminem se priključio zvezdama koje najavljuju povlačenje. Šta će se na kraju zaista desiti – ostaje da se vidi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.