Fejsbuk pravila za srećniju vezu

Ako daš šifru svog Fejsbuk naloga dečku, samo je pitanje vremena kada će odlučiti da proveri s’ kim se dopisuješ ili, s’ kim si se dopisivala. Kada to jednom uradi, preći će mu u naviku, a onda će sasvim sigurno pronaći i nešto što mu se ne sviđa…

Fejsbuk je postao sastavni deo većine veza, naročito mlađih ljudi. Iako neki veruju da on vezu može učiniti romantičnijom, izvesnije je da će je samo pokvariti.
Da se to ne bi dogodilo, ne bi bilo loše da se pridržavaš sledećih FB pravila.

Zajednički Facebook je loša ideja

Parovi koji otvore zajednički Fejsbuk nalog deluju smešno ostatku sveta, ali to nije jedini problem. Ako imate zajednički Fejs, odričete se svog vremena koje možete provesti na Fejsbuku.

Šifra je privatna stvar

Dati šifru osobi s kojom si u vezi nije pametna stvar, jer zaljubljenost dođe i prođe. Ako daš šifru svom dečku, on će kad-tad pasti u iskušenje da te “špijunira”, a ti si mu zapravo dala legitimitet da to čini. Kad jednom uđe krišom na tvoj Fejs, najverovatnije će ući ponovo, a to je već problem u najavi.

Otvoren nalog je zamka

Svakom se dogodi da ponekad ostavi otvoren Fejsbuk i omogući svima koji su zainteresirani da malo pronjuškaju. Ne zaboravi da ako kreneš sa špijuniranjem svog dečka, postoji velika verovatnoća da ćeš naći prepiske koje ti se ni malo neće svideti.

“Like” je samo “like”

Optužiti dečka za neverstvo zbog toga što mu je neka devojka “lajkovala” sliku je skroz glupo, ali se događa. Pre nego što kreneš sa teorijama zavere, zapitaj se da li ti varaš dečka sa svakim tipom kome si “lajkovala” nešto?

Ostavite komentar