U trendu

Fredi Princ Junior ima problema sa verenicom

Holivudska zvezda Sara Mišel Gelar (Sarah Gellar) zaprepastila je svog verenika Fredija Princa Juniora (Freddie Prinze Jr.) izjavom da bi ga ostavila zbog Nikol Kidman (Nicole Kidman).

Sara izlazi sa Fredijem od prošle godine i par uskoro planira venčanje. Našoj publici je ona poznata po tome što je dobila MTV nagradu za poljubac sa glumicom Selmom Bler u filmu „Okrutne namere“ („Cruel intentions“).

Sara objašnjava da je danima bezuspešno nagovarala verenika da odu da pogledaju film „Mulin Ruž“ („Moulin Rouge“). Kada je konačno uslišio njene želje, opiranje je preraslo u beskrajno uživanje. Glumica se kune da je u jednom momentu u toku večeri osetila da će je Fredi ostaviti zbog Nikol Kidman, ali mu to nikako nije zamerila. Izjavila je da bi ona Fredija takođe ostavila u sekundi kada bi dobila šansu kod Nikol.

Ono što je sigurno jeste da je Sara posle ove izjave pored Fredijevog zaprepašćenja navukla još veću mržnju njegovih obožavateljki. Da li je lik fatalnog mladića koji on najčešće glumi u filmovima ovakvim publicitetom oko izjave njegove verenice poljuljan?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.