Hvalio se da ste super u krevetu

Nekim devojkama se desila nimalo lepa situacija: budu sa nekim momkom, on im se stvarno jako sviđa, vode ljubav, a onda on to „rastrubi“ svima unaokolo, priča šta su sve radili i kako, možda nešto i preuveliča… Takav postupak ume jako da zaboli, i da navede devojku da pomisli da njemu nije stalo do nje.
Možda njemu i jeste, onako uopšteno govoreći, stalo do nje, ali kad je prepričavao delove njihove intime svakako da nije razmišljao kako će se ona osećati. Samo je želeo da se pohvali pred prijateljima, da ga oni smatraju super tipom, eto, odveo je devojku u krevet, ona ga je svašta pustila da joj radi, svašta je prihvatila i ona njemu da uradi, baš je on frajer.
Normalno je da se devojka razbesni kad čuje da je on tako nešto pričao o njoj. Normalno je i da se oseti izdano, i da zaključi da njega nije briga kako se ona oseća. Ono što najčešće usledi u takvoj sitaciji je raskid, jer, čak i ako ona smogne snage da mu oprosti, teško da će moći ponovo da mu veruje, a bez poverenja nema ni ljubavi.
Šta da učinite ako vaš dečko ovako postupi? Ne možemo baš da vam kažemo: „Ostavite ga“, ta odluka je ipak na vama, ali razmislite o tome koliko možete da mu verujete, i da li želite da budete sa dečkom u koga nemate poverenje. Taj njegov postupak najvećim delom potiče od nezrelosti; muškarci obično prestanu da se hvale o tome da su odveli neku devojku u krevet onda kad im postane normalno da imaju redovne seksualne odnose (nažalost, devojke u tome ostanu mnogo duže brbljive, neke nikad ni ne prestanu da intimu svog dragog dele sa prijateljicama i da im pričaju svakakve detalje). Ali, da li želite da čekate da ga takvo ponašanje prođe, što ko zna koliko će trajati?
Ono što privatno radite sa dečkom ili devojkom, uključujući i seksualne odnose, bi trebalo i da ostane privatno. Hoćete da zadivite ortake? Ostavite ih da nagađaju. Niste sigurne oko nečeg, želite o tome da pričate sa drugaricama, možda će neka od njih imati objašnjenje? Poverite se samo najbližim drugaricama, za koje ste sigurne da o tome neće pričati dalje, a i tada pazite koliko detalja o svom dečku otkrivate, da ga ne biste povredile.
Uživajte u ljubavi i ljubavnim vezama – i čuvajte intimu voljene osobe još i više nego što čuvate sopstvenu, kako ne biste povredili devojku ili dečka i ostali sami.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.