U trendu

Intimni s devojkom koja im se ne sviđa

Ima devojaka koje za momke misle da bi bili u intimnim odnosima sa svakom koja ih hoće. Mada uglavnom ne bi bili baš sa svakom, i mada zaista više vole da budu s devojkom koja im se dopada i kao osoba, nije sasvim netačno da će momci imati seks i s devojkom koju kao osobu preziru.
Seks je nešto u čemu se uživa. Takođe, postoji i pritisak na momke da moraju imati seksualne odnose da bi bili „face“. Ako dečko ima priliku za seks, a odbije je, lako se može desiti da o njemu počne da kruži priča da je smotan i da je „šonja“ – to uopšte nije fer prema tom momku, a nije ni tačno da je „šonja“, naprotiv, za svako poštovanje je što je ostao svoj i odbio ono što ne želi, ali to je ono što se i prečesto desi. Jesmo li pomenuli to da se u seksu uživa?
Rezultat svega navedenog bude da neki dečaci osećaju pritisak da prosto-naprosto moraju imati seks s nekim (ili makar da budu viđeni kako se ljube s nekom devojkom i dodiruju je), inače su gubitnici. I onda traže bilo koga ko ih hoće. Ako vam je palo na pamet da se za takve kaže da su očajni, niste daleko od istine; baš kao što se nešto slično kaže i za devojke koje će se smuvati s bilo kim samo da dokažu da mogu da nađu dečka.
Sad, kako znati da li je neko s vama samo zato da bi svima pokazao da nije gubitnik, a zapravo se toj osobi uopšte ne sviđate? Tako što ćete toj osobi predložiti da zajedno radite neke stvari koje su potpuno neutralne i koje vam neće dati „kul“ izgled u društvu. Recimo, igraćete karte (ne, pobeđeni ne mora da izvede striptiz). Ili će vam pomoći u nekom predmetu koji vam ne ide, ili će vam pomoći da sredite svoju sobu. Gledaće utakmicu s vama (ako ste muško), ići će u šoping s vama (ako ste žensko). Ukratko, radiće s vama ono što bi radio/radila i s prijateljima, s onima koji mu/joj se dopadaju kao osobe, ili čak i ono što radije ne bi.
A ako se vi osećate kao da morate da se dokažete tako što ćete biti s nekim, bilo kim, ili tako što ćete imati seksualne odnose s nekim (opet, s bilo kim)? Ne podležite pritisku. Niste gubitnik/gubitnica ako još uvek niste našli nekog ko vam se dopada, ima ih i koji tek sa dvadeset-i-nešto (ili i kasnije) prvi put budu u vezi a sasvim su normalne osobe i posle im sve ide kao i ostalima. Glavno je da vi volite sebe, a pre ili kasnije će se već naći još neko kome ćete se dopasti i ko će se dopasti vama. Za takve stvari vredi sačekati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.