U trendu

Kad dečak flertuje, pa vas ignoriše

S momcima (a i s devojkama, što se toga tiče) dešavaju se čudne stvari, nekada zaista teško razumljive. Na primer, neki dečko flertuje s vama, i to baš primetno, i vaše drugarice se slažu da ništa niste uobrazile, a onda vas ignoriše. Za takvo ponašanje postoji nekoliko mogućih objašnjenja.
Jedno od njih je da je dečko od onih koji jako vole da flertuju i koji flertuju sa svima (eventualno ne flertuje sa svojom mamom i bakom). Flert s takvima ne znači ama baš ništa – za njih je to samo igra, i to što flertuju s vama ne znači da su za vas iole zainteresovani, baš kao ni za ostalih 150.000 devojaka s kojima rade to isto. Takav je prestao da flertuje s vama? Najverovatnije je našao neku drugu, s kojom mu je flert u tom trenutku zabavniji, a onda će naći treću, četvrtu… Srećom, ovakve momke nije teško prepoznati, jer ćete primetiti da flertuju i s ostalim devojkama iz škole, a i ako ne primetite, čućete od drugarica da je to radili i s njima.
Postoji i jedna prilično ružna mogućnost, verovatna ako je momak flertovao s vama jedan jedini put (a ne radi se o tome da ste se videli samo jednom u životu, već se viđate svakog dana, u istoj ste školi): kladio se s nekim da će to učiniti. Zaboravite na takve, nisu vredni ni da ih pogledate.
Zar ne postoji i neka lepa mogućnost? Postoji, nju smo ostavili za kraj. Momak koji je flertovao s vama je zapravo stidljiv. Jako se potrudio oko tog flerta, ali možda vi niste reagovali onako kako se on nadao. Ako je ovo slučaj, on je flertovao s vama jer mu se stvarno dopadate i, sasvim moguće, uopšte nije svestan da vi sad mislite da vas on ignoriše – moguće je da misli da vi ignorišete njega. Ili se, možda, stidi da flertuje kad su mu prijatelji u blizini, ili kad mu je bivša devojka u blizini, ili kad je profesorka matematike (matematika mu odlično ide) u blizini. A možda misli da će vas privući takvim čudnim ponašanjem.
Šta učiniti s takvim? Ako vam se dopada, moglo bi da upali da učinite ono što je učinio on – flertujete, pa ga ignorišete (ako se ne smuvate pre nego što stignete do dela s ignorisanjem). Samo ne preterujte s ignorisanjem, da ga ne obeshrabrite, i trebalo bi da funkcioniše. Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.