U trendu

Kad je oralni seks bolan

Kada se pomene mogućnost da seks boli, najčešće se pomisli na nevine devojke, ili na grube momke. Oralni seks bi retko kome pao na pamet u ovakvom kontekstu, mada ni tu bol nije nemoguć.

Da ne bude zabune, ne mislimo na situaciju kada se na intimnim delovima dečka ili devojke upotrebljavaju zubi – savršeno je jasno da i te kako može da zaboli ako nekoga jako ujedete, naročito kad se radi o tako osetljivim delovima. Ono na šta mislimo jeste da je čak i usnama i jezikom moguće naneti bol.

Ukoliko ste čitali opise seks scena gde neko nekome pruža oralni seks, a sami nemate slična iskustva, može se desiti da zaključite da će što „to“ intenzivnije radite, voljena osoba više uživati. A nije tako. Ukoliko jezik i/ili usne koristite suviše intenzivno, posebno na osetljivim delovima kao što je intimna regija, to može da zaboli. Takođe, ako suviše dugo „obrađujete“ jedno isto mesto, koža ili sluzokoža mogu da postanu nadražene i da zabole.

Dakle, šta učiniti da se ovakve neprijatnosti izbegnu? Ako vi pružate oralni seks, posmatrajte reakciju voljene osobe i ako primetite nešto što liči na nelagodu, pitajte da li je sve u redu (ima onih koji se stide da kažu da im nešto ne prija).

Ukoliko pak vas zaboli dok vam dečko ili devojka pružaju oralni seks, zamolite ih da budu nežniji. Nemojte se stideti toga – sve je u redu sa vama, normalno je da vas zaboli ako je suviše intenzivno – a nemojte misliti ni da su vaš dečko ili devojka neosetljivi. Teško da su u tim godinama eksperti za seks, tako da vam bol ne nanose zato što su grubi ili zato što žele da vas povrede, već nemaju dovoljno iskustva i nisu ni svesni toga da vas boli (a ne umeju da vam čitaju misli, niti će baš svaku vašu reakciju ispravno protumačiti).

Kao i u svakoj situaciji kad postoji problem, i ovde je najefikasnije da jasno kažete da nije sve u redu, da kažete u čemu je problem. Zbog toga nema ljutnje, a problem će biti rešen.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike