U trendu

Kajli planira venčanje

Australijska pop pevačica Kajli Minog (Kylie Minogue) slomila je mnoga srca svojih obožavalaca kada je objavila da se udaje. Omalena diva je izjavila na jednom britanskom programu kako je sigurna da će se uskoro venčati sa svojim dečkom Džejmsom Gudingom (James Gooding).

Kajli je odlučila da više ne zapostavlja svoj privatni život zbog karijere. Ona ima petnaest godina dugu karijeru, koju je veoma uporno i mukotrpno gradila. Takav rad je naravno imao veliki uticaj na njen ljubavni život, zato je ona odlučila da sad jednostavno napravi drugačiji izbor.

Iako su za njeno ime vezivani mnogi muškarci, najznačajnija je ipak bila njena veza sa pokojnim Majklom Hačinsom (Michael Hutchence), frontmenom grupe INXS. Ona ga je opisala kao veoma harizmatičnog čoveka, inteligentnog, darežljivog, zanimljivog i neverovatnog pripovedača. „On je bio veći od samog života“, rekla je Kajli. Priznala je da je u Majklovom životu bilo droge i alkohola. Kajli kaže da je i sama živela burnim životom, jedva dve-tri godine, ali da joj takav život ne godi. Previše je samosvesna i ozbiljna za neodgovorne postupke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.