Kako vam on tepa?

Merkale ste ga neko vreme i sad ste zajedno. Možda je on merkao vas neko vreme i sad ste zajedno, a možda ste merkali jedno drugo izvesno vreme – nebitno. Tek, imate dečka. Vrlo verovatno, kad ste sami, a možda i u društvu, on vam ponekad tepa. Zove vas nekim imenom odmilja. Jeste li znale da dosta toga možete da zaključite o svom dečku na osnovu nadimka kojim vas zove?

Zove vas „slatkišu“: veza sa ovakvim dečkom je laka i slatka, baš kao i nadimak kojim vas zove. On je prilično jednostavan (što uopšte nije loše, to samo znači da ne komplikuje stvari i da vam je sve lako s njim!). S njim ćete doživeti strastvene trenutke, ali i veoma romantičnu vezu, punu nežnosti. Baš slatko…

„Srculence, mazo“ – dečku koji vas ovako zove sve je neka vrsta provoda. On je potpuno ležeran. Veoma je duhovit, zabavan i spreman je za svaku vrstu provoda – super je što vam nikad neće biti dosadno s njim. Samo, oprez – ovakvi dečaci su potpuno verni jedino kad su stvarno zaljubljeni.

„Zečiću, mišiću, maco“ – ovaj dečko je zaštitnik. On je veoma pažljiv, uvek će vas štititi i biće vam „rame za plakanje“ kad god vam je potreban (ne brinite, njega nimalo ne „smara“ to što mu se jadate). Čak i u intimnim trenucima (čitajte: u krevetu), brinuće o vama i vašim potrebama – njemu je nezamislivo da se ponaša sebično.

„Najdraža, mila, ljubavi“: on je potpuno zaljubljen u vas. Romantičan je (moguće je da se takvim ne prikazuje u društvu, već samo kad je s vama) i voli ideje tipa zajedničkog posmatranja zalaska sunca ili romantične večere uz svetlost sveća. Šarmantan je, ljubazan i veoma ponosan na vas. Uživajte!

„Bejbi“: uh, on je stvarno „kul“, to jest, ubeđen je da je „kul“ i najbolji i da treba da „umrete od sreće“ što je s vama. S njim možete imati dobar provod, ali oprez! On je dinamičan dečko, uvek u potrazi za avanturom, i nije sklon tome da se previše upusti u vezu. Nije ni naročito sklon vernosti (verovatno smatra da nije „kul“ biti veran, plus, zašto bi tako super tip kao on uskratio sebi malo „zabave sa strane“?). Ukoliko ga budete držale na distanci i nikad ne budete potpuno osvojene, možda ćete ga i zadržati – ukoliko smatrate da je cela stvar vredna truda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.