Karmin te odaje!

Da li ste znale da se iz vašeg ruža za usne može saznati mnogo toga o vama? Ne, ne mislimo na neke „tajne veštine“, gledanje u karmin kao u pasulj, a ne mislimo ni na to koju boju karmina koristite. Mislimo na oblik vašeg karmina, to jest na način na koji ga nanosite. (Mala napomena: ovaj tekst je napisan u zabavne svrhe i njime se ne treba „zaluđivati“, niti ga treba preozbiljno shvatati.). Dakle, šta se to može saznati o vama iz oblika vašeg omiljenog karmina?

Vaš karmin je zašiljen: vi ste optimistična osoba. Uvek ste vedre, duhovite ste, dobrog ste raspoloženja. Ako naiđete na probleme, slegnete ramenima i nastavite dalje. Zbog zaraznog dobrog raspoloženja i sklonosti da zasmejavate društvo, omiljene ste i često vas zovu na žurke.

Vaš karmin je stanjen, jer ga prilikom nanošenja jako pritiskate sa obe strane: veoma vam je stalo do toga kako izgledate i pomalo ste uobražene. Smatrate da ste „glavna riba“ i da vam niko nije ravan; hodate visoko uzdignute glave, ne propuštate da se pogledate u svakom izlogu na koji naiđete, kao i u bilo kojoj reflektujućoj površini. Navikle ste da dobijate sve što poželite. Prilično vas iznenadi – a onda i naljuti – ako se to ne desi.

Vaš karmin je kao da ste ga tek kupile (ili dobile): vi ste stidljiva osoba koja čak i karmin plašljivo nanosi (bojite se da ne povredite karmin ili da ne ubrljate sebe?). Prilično ste nesigurne u sebe i plašite se da vas roditelji, prijatelji i okolina neće prihvatiti takve kakvi ste. Zato ste se učaurile. Opustite se malo, niko vas neće ujesti!

Vaš karmin je ravan: vi ste temperamentna osoba. Nema ni teoretske šanse da vas ne primete; uvek znaju kad dolazite i raduju vam se zbog vaše energije (osobe koje baš stalno „kuliraju“ umeju da postanu dosadne nakon nekog vremena). Dečacima se takođe sviđa vaša energija, pa ih je uvek gomila oko vas – a sa vašim temperamentom, teško vam je da dugo ostanete s istom osobom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.