U trendu

Magične boje (2)

Prijao bi vam džoging, a uveče poseta diskoteci i ludo đuskanje. Garderoba? Sportski ili disko stil – odlično ćete se osećati u oba. Patike su isto dobra ideja.

Narandžasto: pomalo ste nervozni. Niste u stanju da se koncentrišete. Čim to pokušate, misli vam odmah odlutaju negde drugde. Izgleda da je vaša podsvest trenutno zaposlena nekim drugim stvarima. Prijalo bi vam nešto što opušta – joga, džoging, vežbe za opuštanje. Pomoglo bi vam i grickanje oraha – oni dosta dobro smiruju živce. Odeća: najbolje vaša omiljena trendi odeća, ona će vam vratiti samopouzdanje i spokoj.

Jarkoplavo: malčice ste agresivni danas. Nešto vas je uzdrmalo i potrebno vam je sasvim malo da planete – i to na one koji vam ništa nisu skrivili. Definitivno bi vam prijala partija ogovaranja sa najboljom prijateljicom. Nije lepo, ali ako ostane samo između vas dve, niko neće biti povređen – na kraju krajeva, ionako svi to povremeno rade. Za dečake – basket sa najboljim ortakom mogao bi da bude dobro rešenje. Kao garderoba bi vam odgovarale majice u jarkim bojama ili sa nekim natpisom (recimo: „Pažnja, ujedam!“).

Ljubičasto: danas se super osećate. Odlično ste raspoloženi, ne samo opušteni već i puni zarazne energije. Dovoljno je da neko ispriča vic i vi se valjate od smeha. Dobro raspoloženje vam niko i ništa ne može pokvariti. Najviše vam u ovom trenutku prija smejanje, po mogućnosti, sa društvom. Pošto je vaš smeh zarazan, obožavaće vas zbog toga – pa, ko još ne uživa u smejanju i dobrom raspoloženju? Kad je o savršenoj garderobi reč, možete da nosite jarke boje, second hand garderobu ili neku smešnu odeću – sada na vama ništa ne može da izgleda preterano!

Ako ste se našli u ovom tekstu, super! Ukoliko ne, nadamo se da ste se bar dobro zabavili – i to je nešto!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.