U trendu

Mesto za sastanak

Prilikom dogovora o sastanku sa dečkom ili devojkom, nije nimalo nebitno gde će par izaći. Svako moguće mesto ima i svojih prednosti i svojih mana – treba razmisliti o mogućnostima, pa izabrati.

Bioskop: ovo je klasika. U mraku ćete oboje biti hrabriji, preko zajedničke kese sa kokicama moguće je ostvariti „prvi kontakt“, a i nakon filma ćete imati barem jednu zajedničku temu – film koji ste oboje upravo odgledali. Samo, nije dobra ideja da se posle bioskopa raziđete svako na svoju stranu, naročito ne ako ste oboje stidljivi ili ste zaneseno posmatrali film, jer se onda niste nimalo upoznali. Zato je bioskop super za početak izlaska, ali nije baš nešto kao kompletan dejt.

Park: može da bude slatko ako oboje volite zelenilo, i još ako je vreme prijatno. Ako je malo hladnije, možete nakon izlaska u park pozvati simpatiju/dečka/devojku da se negde ugrejete čajem (u kafiću, kod vas, kod njega, zavisi koliko daleko ste odmakli). Park je jedan od najčešćih izbora, samo oprez: ako je ružno vreme, u parku vam se nimalo neće dopasti, a ima i onih koji parkove smatraju stravično dosadnim mestima.

Bazen: može da bude super za „uspostavljanje kontakta“ – svakako ćete se dodirnuti, možda i nositi jedno drugo kroz vodu, možda i nešto više… Nezgodno je samo što morate biti prilično hrabri jer ste u kupaćem kostimu sve vreme – ako ste jako nesigurni u svoj izgled, ceo sastanak vam može proteći u strahu od toga šta vaša simpatija misli o vašem izgledu.

Kafić ili poslastičarnica: ovo je još jedan čest izbor. Mesto je zgodno jer možete lepo da se ispričate i saznate svašta jedno o drugom, a ako naiđe nezgodna pauza, možete je prikriti ispijanjem soka ili kafe ili jedenjem kolača. Nezgodno je samo ako ni vi ni vaša simpatija nemate baš nikakvu veštinu u ćaskanju – onda će pauze u razgovoru i neprijatne tišine biti previše česte da bi se prikrile pijuckanjem ili grickanjem, pa ćete se oboje osećati nelagodno.

Klizalište (ako postoji u vašem gradu, naravno): ovo može da bude izuzetno zabavno mesto za randevu. Ako ste devojka i ne umete baš dobro da klizate, možete njega da zamolite da vas nauči – a ako odlično klizate, možete pokazati svoje umeće. Malo je nezgodnije za momke koji ne umeju da klizaju, pošto bi oni svakako voleli da devojku impresioniraju svojom veštinom. Još jedna nezgodna strana klizališta, i to u onoj varijanti u kojoj oboje znate da klizate (što je najzabavnije), jeste ta što verovatno i vaše društvo voli tu da dolazi, pa nećete imati baš mnogo privatnosti za upoznavanje.

Kod kuće: na samom početku veze, ako odmah počnete da se sastajete kod kuće, stvari bi mogle da se odvijaju prebrzo za vaš ukus. Poziv na zajedničko gledanje filmova ili slušanje muzike najčešće se vrlo brzo pretvori u ljubljenje, maženje i istraživanje – što je super, ako vam takav tempo odgovara, ali ako želite da novog momka ili devojku prvo malo bolje upoznate, odaberite neko drugo mesto za sastanak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.