najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Možete s njima da pričate o svemu

Jedna od stvari koje maltene svako voli u ljubavnoj vezi jeste kada sa svojim dečkom ili devojkom može da priča o svemu. Neki bi rekli da se to za devojke podrazumeva, one ionako vole da pričaju, pa im svakako znači kad sa dečkom mogu da pričaju o svemu, ali isto važi i za momke.
Možda ste imali priliku da primetite kako vam je super kad upoznate nekog momka ili devojku, počnete da pričate s njima – i nekoliko sati kasnije, shvatite da i dalje pričate s istom osobom, divno vam je zajedno, i ne čini se kao da ćete ikada ostati bez tema za razgovor. Jedno drugom ste rekli sve i svašta, i zabavne stvari i raznorazne anegdote, ali i neke lične stvari o kojima baš i ne pričate često. Neretko, kad naiđete na osobu s kojom možete tako da pričate, to vrlo brzo preraste u vezu – ne mora da znači da će večno trajati, ali će vam, i nakon što se okonča, ostati u uspomeni kao jedna od najlepših veza koje ste imali.
Za dečake se često pominje da su oni više za akciju nego za priču, i to jeste tačno. Međutim, i oni vole nekad da se ispričaju s nekim, i njima, baš kao i devojkama, puno znači kad imaju nekoga kome mogu da kažu sve, sa kime mogu u svemu da pričaju bez straha od toga da će biti ismejani, povređeni, odbačeni. Možete čuti zlobne komentare o momcima da ih interesuje samo seks, ali zapravo, baš kao i devojke, i oni žele mnogo više – žele osobu koja će ih voleti i razumeti i sa kojom mogu o svemu da pričaju.
Nije devojčin izgled sve što će privući momka. Može on da se zainteresuje za neku lepoticu, ali ako je izgled sve što ta devojka ima, dečko neće baš dugo ostati s njom; a s onom sa kojom može da priča o svemu će ostati prilično dugo, jer ko zna kada bi mu uspelo da ponovo nađe neku koja ga tako dobro razume, a i nema razloga da je traži – već je s njom.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike