U trendu

Ne zna šta bi htela da radite

Momci i devojke često zbunjuju jedni druge. Jedna od prilično zbunjujućih situacija za dečaka jeste kad pita devojku šta bi htela da rade, a ona odgovori da ne zna, i pita njega šta bi hteo. Šta li ona pokušava time? Nije valjda da stvarno ne zna šta hoće?
Ima dečaka koji se neće ustezati da svojoj devojci predlože da rade ovo ili ono, ili nekad neće ni predlagati, samo će reći: "Radićemo to-i-to", "Idemo tamo-i-tamo", i slično. A ima i momaka koji ne žele da ispadne kao da nešto naređuju devojci (plus nekad ni sami nemaju ideju šta bi), pa je pitaju šta bi ona htela. Onda ih zbuni, možda i iznervira, kad ona odgovori da ne zna i pita šta bi oni hteli.
Više je mogućih razloga zbog kojih devojka kaže tako nešto. Možda se plaši da kaže ono šta bi zaista htela, boji se da to ne bi bilo dovoljno "kul", da bi njemu to bilo dosadno – recimo, volela bi da samo sede tu kod nje, zagrljeni, i gledaju neku seriju. Lepo joj je s njim, glavno joj je da su zajedno, ništa joj više nije potrebno, ali ne zna kako to da mu kaže. A možda zaista ni sama ne zna šta bi htela da radi, a ne želi da se "izblamira" time što će to priznati, pa zato pita dečka šta bi on hteo.
Postoji još jedna mogućnost, a to je da na taj način testira dečka i pokušava da sazna više o njemu – njegov izbor toga šta će da rade zajedno može da joj pomogne u tome, da nauči više o njegovim sklonostima. Ovo "testiranje" ne treba shvatiti u negativnom smislu, devojka samo pokušava da bolje upozna i razume svog dečka.
Zbunjeni ste u vezi, ni sami ne znate šta da predlažete? Zbunjena je i ona, i njoj je sve to novo. Samo se opustite i predložite nešto lepo (nemojte baš na početku veze da predlažete seks, jeste i to lepo, ali bi ona mogla da zaključi da vas samo to zanima) onda kad ona vama prepusti da birate šta ćete raditi, i biće sve u redu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.