U trendu

Nikol Kidman ima novog dečka?

Njih dvoje su, do sada nezavisno jedno od drugog, u žiži svetskog medijskog interesovanja. Ona je čuvena australijska glumica, Nikol Kidman. Nakon razvoda sa Tomom Kruzom njeno ime pojavljuje se redovno gotovo u svim tabloidima. Slučajno ili ne, ali odnedavno je i jedna od najplaćenijih holivudskih glumica. Talenat je neosporan, a možda je i neka vrsta skandala za Holivud neophodna. Na drugoj strani i trećem kontinentu, Evropa, Engleska, Robi Vilijams osvaja mnoga ženska srca, ali i brojne muzičke nagrade. Nekadašnji pevač u grupi „Take that“, nakon raspada grupe započinje vrlo uspešnu solo karijeru.

Ove nedelje izašao je Robijev novi album „Swing When You“re Winning“, za koji su njih dvoje snimili duet, obradu pesme „Somethin“ Stupid“ Frenka i Nensi Sinatre, snimljenu u istom studiju u kome je i Sinatra nekada snimao. „Nikol ima divan glas. Čuo sam je kako peva u filmu „Moulin Rouge“ i pitao da li je zainteresovana za duet, očekujući da me odbije – mislim, ona je prava holivudska zvezda. Ali, rekla je da. Bio sam iznenađen i uzbuđen,“ izjavljuje Robi. A šta ona kaže o njemu: „Raditi sa njim pravo je zadovoljstvo. Toliko me je oraspoložio i konstantno zasmejavao. Čak ozbiljno razmišljam da stavim tetovažu sličnu njegovoj. Robi je divan čovek i veliki pevač. Njegova verzija pesme „Mr Bojangles“ rasplakala me je.“ Ko je kome učinio čast, teško je reći.

Ono što mnoge kopka je da li njihov odnos prelazi granice poslovnog. Robi je poznanstvo sa Kidmanovom uporedio sa osećajem prvog uzimanja Ecstasy-ja, a nakon ovog poznanstva Nikol izjavljuje da nema ništa protiv novog braka. Ovakve spekulacije posebno je motivisala fotografija paparaca: Robi izlazi iz Kidmanove hotelske sobe u tri sata nakon ponoći, noć pre početka snimanja spota (vidi sliku). Možda su samo vežbali za snimanje, a možda…

Spot se još uvek ne može videti, a ako ga treba opisati, biće dovoljna samo jedna reč – transparentnost: u njemu su oboje potpuno goli. Snimali su u Londonu na tajnoj lokaciji, a obezbeđenje je bilo gotovo dosad neviđeno ne samo iz tog razloga što je reč o velikim zvezdama već i zbog ipak izvesne skupocene „garderobe“ koja je korišćena za snimanje. Reč je o nakitu. Vrednost dijamantske ogrlice Nikol iznosi 5,5 miliona funti, a noćne torbice samo 1,2 miliona funti. Robijev nakit čini ručni sat, koji nije ništa posebno u odnosu na pomenute cifre: 20.000 funti. Nakon završenog snimanja prošlog petka, sve to ekskluzivno je izloženo u londonskoj draguljarnici „Mouwad“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.