U trendu

Ona se osmehuje i ćuti

Mnogo kojeg momka je zbunilo kad neka devojka naglo promeni ponašanje prema njemu; mnogo koji momak je poželeo da razume šta se tu dešava, ili barem da devojka nastavi da se ponaša kao nekad, makar on nemao pojma šta se tu desilo. Međutim, možda je baš ta promena nešto što vam odgovara.
Recimo, ima jedna devojka iz vašeg odeljenja. Videli ste je kad priča s prijateljima, vesela je, nasmejana, duhovita… Dopada vam se što je takva. Nekada je i prema vama bila takva, super vam je bilo da pričate s njom. A onda se promenila. Nije postala neprijateljski nastrojena, ne vređa vas, ništa te vrste, ali… Nije više ni onako pričljiva kao ranije. Osmehne vam se kad je pogledate, nekad je i vidite da vas posmatra pa vam se nasmeši kad joj uzvratite pogled, ali ne govori skoro ništa. Vi biste da opet onako pričate s njom kao pre, i ne znate šta joj je.
Ono što je najverovatnije u ovakvoj situaciji jeste to da se toj devojci dopadate. I da se, kad se pogledate, ona jednostavno zablokira – super je već što je u stanju da vam se nasmeši, umesto da pobegne ili nešto slično. Ako je tako, na vama je da razmislite da li biste voleli da budete s njom.
Ukoliko biste voleli da budete s njom, ili niste sigurni, pozovite je da izađete! Tako ćete se bolje upoznati i moći ćete da uživate zajedno, a ona će se vremenom već osloboditi, pa će opet biti onako vesela i opet ćete moći super da pričate. Ukoliko ste pak sigurni da vas ona ne zanima na taj način, jedino što vam preostaje jeste da čekate da je to prođe, nema mnogo smisla da joj kažete da vas ne zanima na taj način kad vas ništa o tome nije ni pitala.
U navećem broju slučajeva, ispadne dobro ako je pozovete da izađete, možete da budete u lepoj vezi, a i oboma vam je jasnije na čemu ste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.