najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Opušteno uz drugaricu

Super je imati dečka, stvarno, ali za neke stvari drugarica je mnogo bolja. Recimo, kad želite da budete skroz opuštene – s dečkom morate biti jako dugo da biste mogle da se osetite opušteno, a čak i tada, uvek će negde pozadi da vam "kljuca" da treba da pazite na ovo ili ono. Kada se radi o najboljoj drugarici, bilo da se znate još iz vrtića ili osnovne, bilo da se znate oko godinu dana pa ste se zbližile, takvih "kljucanja" nema. Imamo li neki konkretan primer? Imamo!
Zamislite neko popodne kada se osećate pomalo deprimirano. Ne radi vam se ništa, nikud vam se ne ide, izvalile ste se na kauč ili na svoj krevet, glavna zanimacija vam je buljenje u plafon ili slušanje muzike ili oboje. Definitivno niste u reprezentativnom izdanju – na sebi imate staru, ofucanu trenerku (veoma udobnu, i volite je zbog toga, ali ne izgleda nimalo atraktivno), kosa vam je neoprana i neočešljana, imate nekoliko bubuljica na licu… I – zvono na vratima. Bezvoljno se odvučete da vidite ko je (najverovatnije neko nešto prodaje ili neko iz komšiluka traži vaše roditelje). Ko je pred vratima?
Scenario jedan: to je vaš dečko. Nasmešen, veseo, bio je u prolazu pa svratio… Već vidite da je iznenađen vašim izgledom, jer je navikao da vas uvek vidi urednu, doteranu i nasmejanu. Samo što "srčku" ne dobijete kada ga vidite, želite u zemlju da propadnete od blama, ili da promenite državu, ime, da budete negde gde vas niko ne zna.
Scenario dva: to je vaša najbolja drugarica. Tek tako joj je palo na pamet da svrati do vas, i to još s ogromnim pakovanjem vašeg omiljenog sladoleda (kao da je znala da vam treba nešto za podizanje raspoloženja). Tu nikakve "srčke" nema – znate, sasvim sigurno, da vas drugarica voli i u staroj trenerci i prljave kose i da vam s njom sledi opušteno popodne uživanja uz sladoled i dobru muziku. Možda vas kasnije i utera u kupatilo da se sredite i izvuče vas napolje na svež vazduh – bez ikakvih zamerki vašem ponašanju. Možda ćete ipak ostati kod vas i tračariti i do kraja popodneva osećaćete se mnogo bolje.
Da li je opisana opuštena situacija moguća i s dečkom? Jeste, ali samo ako ste zajedno već jako, jako dugo (ako se dužina vaše veze meri godinama, ne mesecima). A koliko tinejdžera ima toliko dugačke veze? Ne baš mnogo. Zato, živele drugarice i uživajte u prijatnom popodnevu i sladoledu!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike