U trendu

Parovi u tuđim očima (1)

Osvrnite se oko sebe u školi, na fakultetu, bilo gde. Verovatno ćete videti razne parove. Svaki od tih parova pripada jednoj od sledećih kategorija. Ako dosad niste primetili svaki od njih, verovatno nikada niste ni izašli iz kuće.

Par ljubav-mržnja

Svi u školi su se šokirali kada su načuli da se ovo dvoje „smuvalo“. Uvek su se svađali kao pas i mačka! Kad ih konačno „provalite“, nipošto neće javno priznati da su zaljubljeni jedno u drugo (iako će vam ljudi koji su im bliski reći suprotno). Ponašaju se kao da im je veza potpuno nevažna stvar. Možda se nikada neće kandidovati za nagradu „najslađi par godine“, ali sva je prilika da će ovo dvoje biti zajedno i za nekih 30 godina.

Zvezdani par

U redu, oni nisu javne ličnosti, ali se cela škola ponaša prema njima kao da su došetali sa naslovnih stranica. Svi ushićeno dele njihovu sreću kad prvi put jedno drugom kažu „volim te“; svi dele njihovu tugu ako moraju da otkažu važan sastanak. Koga uopšte zanima da li se ovo dvoje zaista vole? Oni su zapravo privatna TV sapunica za okolinu, što garantuje odličnu zabavu.

Par „zvezdani falsifikatori“

Dobro su osmotrili slavni par na delu i zaključili da je vreme da se i na njih obrati pažnja. Stoga ovo dvoje pokušavaju da kreiraju melodramatične situacije kad god ih drugi posmatraju. Ipak, u odsustvu publike, oni jedva da znaju šta bi rekli jedno drugom. Raskidaju čim spoljni svet počne da ih ignoriše.

Par „divlja strast“

Oni na javnom mestu emituju svoju strast grandioznih razmera. Možete naleteti na njih u krajnje neprijatnim situacijama. Na sreću po ostatak ljudskog roda, ili se strahovito brzo ohlade, ili potpuno raskinu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike