Pobegni od pravila bar tamo gde možeš

Ako ti je dosadio tvoj stari i previše prepoznatljivi stil, odvaži se i probaj nešto novo. Uvek si, kao i većina devojčica, nosila dugu kosu i sada nemaš hrabrosti da to promeniš? Kosa brzo raste, naprotiv široko rasprostranjenom mišljenju, rizik nije veliki, a možda možeš doći do zanimljive frizure. Kraća kosa je često bolji okvir za lice i više naglašava ženski vrat i ramena.

Ako te guši ova ista, svakodnevna moda, udovolji sebi tako što ćeš kupiti veseo šešir. Njega možeš nositi samo kada se osećaš srećno i vragolasto. Ne pribojavaj se tuđih komentara i činjenice da se suprotstavljaš svakodnevnoj rutini. Samo sigurno u sebe.

Budi zdrav(a). Svi dobro znamo kakva je moda i kakav je pritisak danas na mladu osobu da smrša i bude vitka. Umesto da maltretiraš svoj organizam dijetama i mučiš svoju psihu raznim uskraćivanjima, okreni se zdravijem životu. Preskoči po nekad film na televiziji i umesto toga izađi na trčanje. Uvedi neku fizičku aktivnost kao deo svakodnevne rutine. Hrani se zdravije, izbegavaj beli hleb, masnu i, naravno, brzu hranu.

Telo je „ljuštura“ koja nam je data za ceo život, i zato o njemu moramo voditi računa. I Brendi nam je skoro priznala da je upropastila svoj organizam uskraćujući sebi hranu. Poštuj i voli svoje telo, videćeš da će i duh biti zdraviji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.