Ponovo sa bivšim dečkom ili devojkom

Bili ste u vezi, pa ste raskinuli, ili je druga strana raskinula sa vama – nebitno za ovu priču. Nakon izvesnog vremena, počnete da se pitate: a da li bi između vas dvoje ipak moglo da funkcioniše? Još ako primetite, ili vam se učini da primetite, da su i vaš bivši ili bivša zainteresovani za nov pokušaj, dilema se produbljuje. Na kraju krajeva, nije da je „opet sa bivšim/bivšom“ nešto što se nikada i nikome nije desilo – eto, Dženifer Lopez je ponovo sa svojim bivšim dečkom, pevačem Markom Entonijem, udala se za njega i zasad im, izgleda, dobro ide. Znači, moguće je. Samo, možete li i vi?

Ovakva razmišljanja nisu nikakva retkost. Raskid boli, skoro uvek, i često ostane pitanje: „A da li smo ipak mogli, samo da se to-i-to nije desilo…“ Plus, kako vreme prolazi, može se desiti da o bivšem dečku ili devojci razmišljate u ružičastom – da se prisećate lepih trenutaka, a zaboravljate na one ružne, one koji su i doveli do raskida. Opet, ako su vam prijatelji posle raskida rekli da otkako ste izašli iz te grozne veze prosto blistate, možda i tu ima nešto (osim ako se ne radi o onoj ružnoj varijanti da vaši prijatelji nisu mogli da smisle vašeg dečka ili devojku i nije ih bilo briga što ste vi sa tom osobom bili srećni).

Da ne bude zabune, ne kažemo vam da ne smete ponovo da budete sa bivšim dečkom ili devojkom. Samo, ako razmišljate o toj varijanti, bilo bi dobro da razmislite i da li ste se vas dvoje promenili i da li je nestalo ono što je bila prepreka tome da vas dvoje budete srećni zajedno.

Ako ste vas dvoje ostali isti kao što ste i bili i ako ono što vam je smetalo u vezi postoji i dalje, onda nije dobra ideja da ponovo pokušate – jer ništa nećete postići. Samo će se ponoviti stara priča i uslediće nov raskid, još bolniji nego prošlog puta. Međutim, ako mislite da je prepreka, šta god da je bila (vaše pogrešne ideje, njegove/njene pogrešne ideje, nešto spolja što vas je ometalo), nestala, a vaš bivši ili bivša vam se i dalje sviđaju i žele da pokušaju ponovo, samo napred! Možda vam ovog puta zaista uspe, a mi vam svakako držimo palčeve!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.