U trendu

Previše parfema guši

Upotrebom lepog parfema možete navesti neke – nekad i mnoge! – da žele da budu u vašoj blizini, možete dobiti komplimente, možete se osećati bolje, sa više samopouzdanja… Međutim, treba dobro paziti da ne preterate s količinom parfema koju nanosite, jer će to imati efekat suprotan od željenog.
A toga ima. Skoro svako je bar nekom prilikom bio u blizini osobe koja je nanela previše parfema. Nekad je to blaga neprijatnost, a nekad se desi i da samo što ne počnete da se gušite, kašljete, oči vas zapeku ili počnu i da suze… Sve to zato što je neko bio neumeren prilikom nanošenja parfema. Još je i gore kada neko prevelikom količinom parfema pokušava da prikrije nedostatak lične higijene; parfem u kombinaciji s prljavim, oznojenim, predugo neokupanim telom daje težak, otužan miris, koji neke navodi na povraćanje, a nikome nije prijatan. Parfem ne može da zameni ličnu higijenu i nanosi se isključivo na čisto telo, što se prečesto ignoriše.
Ukoliko pak upotrebite lep parfem koji na vama dobro miriše (a to se razlikuje od osobe do osobe – veoma lep parfem na nekome može super da miriše, na nekome neutralno, kao da je u pitanju sapun, a na nekome čak i smrdi), to će svakako imati pozitivan efekat. Momci vole kad devojka lepo miriše. I devojke vole da se nađu u blizini one koja lepo miriše (i da se raspitaju koji je to parfem, gde je kupljen, koliko košta…). Osim ako je neko alergičan baš na taj parfem, ispravno nanesen lep miris neće imati nikakve negativne posledice, samo lepe i prijatne.
Kako do negativnih i neprijatnih (i po vas i po okolinu) posledica ne bi došlo, molimo vas, ličnu higijenu redovno održavajte, parfem nanosite na čisto telo – i to u maloj količini, pa ćete se bolje osećati i moći ćete da uživate i vi i oni oko vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.