Priča se da menja devojke kao čarape

Nekada se desi da vam se jako dopadne neki momak, ali vam se ne sviđa ono što se priča o njemu: da je ženskaroš, da menja devojke kao čarape, da bi i vas sigurno brzo zamenio nekom drugom devojkom… Kad čujete to, zabrinete se – a opet, taj momak bi mogao i dalje da vam se dopada.
Ako o momku kruže takve priče, da li je najbolje držati se dalje od njega, svoje sigurnosti radi? Ne mora da znači. Momci o kojima se na taj način priča nekada zaista jesu ženskaroši, ali nekada i nisu. Možda se on samo hvali pred drugovima da svaki čas izlazi s nekom drugom devojkom, a da zapravo nikada s devojkom nije ni bio, ali ga je sramota da im to prizna. Možda je pre tri godine bio s jednom devojkom, brzo raskinuo s njom i sledećeg dana počeo da izlazi s drugom, i tada je krenula ta priča o njemu, a da je on nakon toga bio u dužim vezama, ili nije ni bio u vezama. Možda je neko zlobno raširio takve priče o njemu, dešava se i to.
Šta vi da radite? Kako da budete stoprocentno sigurne da vas on neće ostaviti i otići drugoj? Ta vrsta garancije ne postoji; ne bi je bilo ni kad takve priče o njemu ne bi postojale. Onda, šta? Možete da mu kažete šta ste čule o njemu (bez vređanja i napadanja, naravno) i da ga pitate otkud takve priče. Premda nema garancije da će vam reći istinu, ili da će vam uopšte nešto odgovoriti, iz njegovog ponašanja kada ga to pitate moći ćete dosta toga da zaključite.
U svakom slučaju, ne treba automatski verovati pričama o nekome. Moglo bi se desiti da u nekom trenutku i o vama krenu da kruže svakakve priče – ni vi ne biste želele da ljudi u te priče automatski poveruju, zar ne? Razgovarajte s tim momkom, vidite kako se ponaša prema vama, kako reaguje na vaša pitanja, pa onda odlučite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.