U trendu

Prvi sastanak, pa još zabavan

Dosadila vam je rutina prvih sastanaka? Treba vam nešto drugačije od kafića, večere i bioskopa? Zašto ne pokušate s nečim što pruža mogućnost da se upoznate i što je, u svakom slučaju, interesantnije? Nismo u potpunosti protiv odlaska na večeru ili bioskop na prvom sastanku, pa čak ni na desetom. Postoje izvesne prednosti u tome što ne brinete o čemu biste razgovarali nekih 90 minuta (i duže, ako izaberete epove Kevina Kostnera). Međutim, šta ćete ako ste odgledali sve filmove koji su na repertoaru ovog meseca?

Za romantičnije duše piknik je idealan izbor – sve dok su vremenske prilike kooperativne. Po pravilu, takvi izleti su uobičajeni tek u kasnijim fazama veze. Zašto ne i na početku? Možete razgovarati o tome kakvu hranu volite, možete poneti šahovsku tablu, loptu… Šetati i posmatrati ljude… Još jedna prednost ovakvog izlaska je sigurnost: u po bela dana uvek se možete lako izvući ako sastanak ne teče onako kako ste očekivali, na primer: morate zubaru, čuvate dete iz komšiluka, žurite na večeru s rođacima – smislićete već nešto. Čini se i da su ljudi otvoreniji i iskreniji danju, što zaista prija na prvom sastanku. Konačno, možete nastaviti da se viđate noću ukoliko prvi sastanak protekne posebno dobro.

Još jedno sjajno mesto za sastanak je zabavni park. Ne odbacujte ni lokalne vašare i festivale u okolini. Ovi izlasci su znatno jeftiniji a podjednako zabavni.

Sve sportske aktivnosti takođe vam pružaju odličnu priliku. Član ste nekog kluba? Predložite osobi koja vam se dopada da vam se pridruži. Biciklizam, tenis, plivanje… bilo koji zabavan hobi garantuje odličan prvi sastanak. Saznajete da li imate zajednička interesovanja a uz to mračna strana svačijeg karaktera najlakše se otkriva u takmičarskim sportovima. Zar ne želite da je otkrijete na samom početku? Ne zaboravimo to da svojim veštinama i umećem možete zadiviti tu osobu na samom početku veze i tako zaraditi dodatne poene.

Suština je izabrati nešto zanimljivo a usput se bolje upoznati. Čak i ako se ne budete pronašli na emotivnom planu, provešćete uzbudljivo i zabavno posle podne. Nećete pomisliti kako bi vam bilo bolje da ste spremali svoju sobu umesto što ste izašli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.