najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Seksi devojka: šta to uopšte znači?

Pozajmile ste časopis koji vaša majka čita; neki od onih ženskih, „za odrasle žene“. Ajde baš i vi da vidite o čemu to žene čitaju i po čemu su one toliko zrelije od vas. Vidi, vidi: čitaju horoskop, kao i vi; čitaju i one tekstove o svojim omiljenim zvezdama (samo su to uglavnom neki ružnjikavi matorci); čitaju i one ljubavne savete… Niste nešto impresionirane njihovom „zrelošću“; malo su drugačije od vas, ali ne baš toliko mnogo.

Onda, nailazite i na savete kako biti seksi – hej, to bi moglo da bude zanimljivo! To uvek može da koristi. Vidite one tange koje svi nose, donji veš kakav bi vas bilo „blam“ da nosite, superkratke suknje i visoke štikle… Ako majčin časopis preporučuje te stvari, zašto se onda vaši roditelji bune kad želite da obučete vrlo kratku suknju? Ionako je pola vaših drugarica nosi. Dobro, ludački visoke štikle bi glupo izgledale u školi, a i verovatno biste slomile nogu ako bi vas u prolazu ćušnuli na velikom odmoru.

Da li se zaista radi o tome? Da li je neophodno da nosite vrlo kratke suknje (hej, je li to suknja ili kaiš?) i onaj čudni donji veš da biste bile seksi? Tange vam baš i ne izgledaju udobno (verujte, i nisu). Ukoliko volite udobnost, ovo će vas obradovati: ne, ne morate da nosite odeću koja se jedva tako može nazvati i donji veš iz časopisa da biste bile seksi.

Seksi devojka: šta to uopšte znači? To znači privlačna devojka – a privlačnost čini mnogo toga: da ste zadovoljne svojim izgledom, opuštene, nasmejane, dobro raspoložene (što je malo teže postići ako vam je odeća koju nosite neudobna). Tačno je da ultrakratka suknja, dubok dekolte i megabrus privlače pažnju, ali pažnju privlači i prst u oko, kao i antene na glavi. Šalu na stranu, većina dečaka smatra da je izazovnije kad se devojci grudi samo naziru ispod majice (to ih podstiče na razmišljanje i maštanje) nego kad se sve vidi.

Ipak, vaša drugarica (dobro, nije vam stvarno drugarica) koja stalno nosi miniće stalno je okružena dečacima! To može biti tačno i to svakako hrani njen ego, ali koliko dugo njene veze traju? Moguće je takvim trikovima nakratko privući pažnju dečaka; međutim, oni stvarno zanimljivi će ipak više voleti pametne, duhovite i opuštene devojke koje misle na još nešto osim svog izgleda i garderobe. Nositi seksi donji veš i vrlo izazovnu odeću može biti zabavno ponekad, ali ako to činite stalno, prestaje da bude interesantno – i vama i onima oko vas.

„Recept“ za stvarno seksi devojku? Vedra, duhovita, pametna (ali ne „pametnica“ koja nikom drugom ne da da dođe do reči), opuštena, ne previše ćudljiva, dobro raspoložena. Izazovna garderoba i donji veš su samo detalji koji mogu, ali uopšte ne moraju, da budu prisutni. Ne verujete nam? Pitajte nekog svog dobrog druga ili brata – reći će vam da je dobra riba dobra riba, šta god da obuče.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike