U trendu

Šta su slavni preživeli (1)

Svako ponekad poželi da živi životom bogatih i slavnih, filmskih zvezda, recimo. Kad vidimo kako ih mediji prikazuju, neretko nam se čini da su njihovi životi lepi, ružičasti, ili barem daleko uzbudljiviji od naših. Međutim, i oni su ljudi, kao i svi mi; ni njihovi životi nisu baš uvek lepi (zapravo, prilično često baš i nisu lepi). Kad je reč o uzbuđenjima, nezgode se dešavaju i njima, tako da im životi mogu postati zaista previše uzbudljivi. Evo nekih primera.

Na snimanju filma „Put bez povratka“ ekipu je zadesila strahovita oluja. U jednom trenutku, Tom Henks je čuo povik Pola Njumena da trči što brže može. Ne gubeći vreme na razmišljanje, tako je i učinio; samo trenutak kasnije, na mesto na kome je dotad stajao pala je električna bandera. Da je samo sekund oklevao, Tom Henks ne bi bio živ da novinarima ispriča ovu priču.

Sara Džesika Parker, zvezda serije „Seks i grad“, snimila je pre deset godina film „Na bliskom rastojanju“. U jednoj sceni trebalo je da spase devojčicu koja se davi. Devojčicu je, za tu scenu, glumila kaskaderka, koju su toliko opteretili tegovima da se držala za Parkerovu da ne bi potonula (uzgred budi rečeno, ta kaskaderka nije umela da pliva – doduše, sa svim onim tegovima, bilo bi fizički nemoguće plivati). Kad su kamere uključene za snimanje scene, kaskaderka je zbog tegova počela da tone i povukla i Parkerovu za sobom. Parkerova se nagutala vode, kaskaderku je uhvatila panika, obe su izgubile crevo s vazduhom. Na kraju je kompletna ekipa poskakala u vodu i izvukla ih; scena sa davljenjem je bila toliko uverljiva da je ostala u filmu.

Džulija Roberts je 1989. godine dobila redak oblik meningitisa, koji ju je smesta oborio u krevet. Odvezena je u bolnicu, gde je lekarima uspelo da je izleče, mada i dalje niko od njih nema pojma kako im je to uspelo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike